tisdag 19 maj 2009

Sötaste shoppingfynden från London

På förfrågan tänkte jag dela med mig av shoppingfynden från London. Eller ja, iallafall de som går i stl 0-3 månader - det här är ju trots allt inte en modeblogg. Även om den börjar bli relativt spretig vid det här laget..!

Anyways, som rapporterat så hade jag ändå någon form av tanke på att inte shoppa så mycket. Det gick sådär. Lyckades iallafall begränsa mig till två butiker - babyGap på Oxford Street och Mamas & Papas på Regent Street vid Oxford Circus.
.
Eftersom vi har en bestämd liten bebis i magen som inte har tänkt att dela med sig av om h*n är en pojke eller flicka så fick jag ju hålla mig undan rosa, blått och klänningar. Lite trist för det fanns såå mycket gulliga tjej-och killkläder! Gick ju tydligen bra att hitta annat som var minst lika gulligt för när jag kom hem insåg jag hur mycket jag ändå hade shoppat, haha!


Två söta overaller i mjukt fleeceliknande tyg. Den randiga kommer från Gap och den andra, med matchande mössa, kommer från Mamas & Papas. Den randiga är också lite större, 3-6 månader, eftersom de växer så fort när de är små. Eller så får vi en stor bebis som går rätt på 3-6 månader...
.
De sötaste applikationerna på overallen och mössan från Mamas & Papas!

Från Gap blev det också strumpor, mössor och en liten body

Kunde inte låta bli, hur söta är de inte då!? De till vänster är vanliga tunna bomullsstrumpor i stl 0-3 månader och de till höger är fodrade och varma i stl 3-6 månader.

Sött litet set med mössor - den till höger är i samma mjuka fleeceliknande tyg som overallerna, såå mjuk!

På bodyn står det "dad's Pride & Joy" - kan avslöja att den blivande pappan blev lite rörd i ögonvrån när han fick se den...
.
Gissa vad det här är då? Den är stor och otroligt mjuk i tyget.

Jo, en badhandduk med hätta på - underbar att vira in en nybadad baby i!

...och en ap-applikation på baksidan såklart...!
.
Allt detta ligger nu noga nerpackat i ett av våra vindsförråd med luftballongerna och trälådan som vi ska ha till skötbordet och väntar på att få bli "framdukade" om ett par månader!
P.s Hmm, inser nu att bilderna kanske inte var helt hundra (läs: ganska crappy) - bara att konstatera att min gamla digitalis börjar bli utdaterad. Bäst att hålla sig till vår systemkamera tror jag... D.s

9 kommentarer:

Josefin sa...

Vilka fina inköp! Det där med storlekar är ju så svårt. Wilma var ju en liten bebis och hade 50-56 rätt så länge. Elsa däremot var en stor bebis (över snittet) och kunde ha 56 bara någon vecka. Sen blev det 62/68 och storlekarna därefter blev det inte mycket av. Nu drar hon 92, vilket egentligen är stl. 2 år :) Min lilla Heffaklump! Ni ska inte göra ett till köns-ul eller? Annars är det en rätt trevlig överraskning att inte få veta :) Ja just det, hur har det gått med vagnval och så, har ni köpt någon ännu?

Kikade förresten in på bloggarna du tipsade om, vilka fin hem! Precis i min smak! Vi har bokat en tid för köksplaneringsgenomgång (så heter det nog inte!) med både Puustelli och Kvänum (mamma och pappa har Kvänum och rekommenderade dom). Oavsett så blir det IKEAkök men man kan alltid snylta in sig på lite smarta idéer :)
Nästa vecka kommer våra altandörrar. Vi ska byta ut en enkel mot pardörrar, 180 breda. Kommer bli så bra ut mot våran stora altan (60kvm!) Vardagsrummet kommer nog sitta ihop med altanen på ett annat sätt. Ja, det ser jag framemot helt enkelt!

Mysigt med första båtturen, antar att det blir fler framöver. Funderar också på att köpa båt men det känns sådär spännande o ha en båt i Aspen :) Iaf kul o kunna åka lite wakeboard, sola och lyssna på kluckande vatten!

Ska åka i väg o handla lite mat nu. Är extremt sugen på parmaskinka :) (ingen ny graviditet ;) )

Hoppas att du o "lilla" magen mår bra! Hade verkligen varit mysigt o ses till sommaren eller så!
Kramar från Lerum!

StrandviksVillan sa...

Så sött!
Minns hur mysigt det var med dom första plaggen och grejerna... :)

Sköt om dig! Kram!

Maria sa...

Men åhhh så mycket sött!

Det finns en hel uppsjö med söta roliga små kläder till bebbar.

Det där med storlekar är jättesvårt. De minsa växer de ifrån rätt snabbt. Det är inte lönt att köpa alldeles för många sådana plagg. Iaf inte dyra plagg. Sedan är det så olika från unge till unge. Rebecca var så näpen och liten att hon drunknade i 56 storlekarna. På Alex däremot satt de plaggen som ett extra korvskinn:)De var två helt olika bebisar i allt! Men de var mina... made by me liksom;-)

Här hemma känns det lite som om man sprungit in i en betongvägg! Inspirationen tog slut tvärt och att välja staket får mig att må pyton. Har ju hela tiden vetat hur det ska se ut och plötsligt!.... nej liksom.

Hoppas poletten landar ner snart för vi måste ju fortsätta om vi ska bli klara snart.

Nu är det iaf långledighet som väntar. Ledighet från det ordinarie arbetet vill säga.

Kram på dig

Maria

Frida sa...

Hej vännen!

Bebisnojjan kryper sig närmre och närmre märker jag :)
Supersöta kläder du köpt.

Garaget ser ju ut att bli kanonfint, ser ut att vara lika stort som ett hus :)

Kramisar på dig

Charlotta sa...

Men så smått och så gulligt! Jag kommer själv ihåg hur lycklig jag var när jag köpte de första små kläderna som jag prydligt vek ihop och sparade i en byrå flera månader innan det var dags. Du gör helt rätt att köpa lite större size. De där små liven växer som gräs och det gör ju faktiskt inget att de första kläderna är lite stora...

Tänk vad tiden går fort. Nu sisådär 12 år senare så vill min lilla bebis ha Dieseljeans och Converse-dojor och målar sig med mascara... Suck!

Njuuuuut av bullmagen. Det är en underbar tid!!!!

Kram

//Charlotta.

Tinnar och torn sa...

Godmorgon. Trodde det var er vagn på bilden först. Började undra lite. Så söta kläder, förstår att det blev mycket shoppat. Dels är det så kul att handla små fina bebiskläder, dels är det alltid såå mycket roligare att handla på annan ort eller som i ditt fall då, land! Ta hand om dig och bullmagen :o) Kram P.

Helena sa...

Vilka fina saker du handlat.Visst är det mysigt med de där små söta kläderna.Håller med de övriga att de minsta st 50-56 växer de ganska snabbt ifrån.Fast det är verkligen olika från barn till barn.Fredrik var en liten tunn rackare och kunde ha de kläderna rätt länge.Felix däremot växte ur de nästan direkt.
Ha det nu så bra med lilla magen.
Kram Helena

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Nämen Carroooooo!!! Inte trodde jag att du som tillhör den yngre generationen hade förutfattade meningar om rosa och ljusblått. Hm...
Hade jag fått barn idag hade jag glatt satt på min lilltjej ljusblå snickarbyxor eller min lillkille rosa sparkdräkt. Dock hade jag inte satt på honom kjol eller klänning, där går min gräns;-)

Vad fint garaget blir!

Kram,kram!

Catharina i London sa...

Helt underbara bebis klader. Oh jag blir varm i hela kroppen, jag vill ha fler nu hehe :-) Trots att det inte var sa lange sen sa minns jag vartenda inkop till Sean innan han foddes.

Sa himla synd att jag missade dig nar du kom over, men jag akte pa varldens dunder forkylning ju som holl i sig i over en vecka!Next time, huh?
Manga kramar ifran London