måndag 18 maj 2009

Vårtecken Grand Final!

Bilder: överst till vänster, överst till höger och nederst i mitten från Ibizaboats.no

Ja, Viveka bjöd in till Vårtecken Grand Final idag och tanken var att jag skulle toppa den här roliga utmaningen med härliga vårbilder!
.
I fredags tog vi nämligen ute på årets första, och Minis allra första någonsin, båttur! Både Lars och jag är uppvuxna vid havet med ständigt närvarande båtliv så för oss är det lika viktigt som fantastiskt att få komma ut mycket på havet! Allt från en kort kvällstur med båten en fin kväll, till dagsturer och ännu längre turer.
.
I fredags var det fantastiskt väder med klarblå himmel, strålande sol och helt stilla på havet. Planerna på att lägga tak blev snabbt lagt om till premiärtur med nya båten! Kameran åkte självklart med och den FAN-TAST-ISKA turen blev noga dokumenterad. Så nu kanske ni undrar vart bilderna är då? Jodå, jag lyckades deleta dem från kameran samtidigt som jag skulle lägga över dem på PC'n sent i går kväll. INNAN de fastnade på PC'n... Alltså får ni ta mig på orden när jag säger att mitt bidrag till Vårtecken Grand Final är den ultimata övergången från vår till sommar - hav och båt! Har satt ihop lite bilder på båten från Ibizas hemsida och bilder från 17 mai som bjöd på härligt sommarväder och norska flaggan i alla storlekar och placeringar!
.
Äntligen är båtsäsongen igång och jag ser fram emot måånga härliga turer på vattnet i år som förhoppningsvis avslutas med Lars, Odin och Mini i knät i september någon gång.

3 kommentarer:

Suz sa...

Haha var det barnvagnsbilden som avgjorde valet vid batkopet..?!;) Vad mysigt med battur, vill komma och halsa pa!
Kram kram saknar dig har i Londres!

StrandviksVillan sa...

Jahaaaa! Jag förstod inte vad du menade med samma idé först, haha!

Men DU, här snackar vi båt!! Vilken pärla ni har ;)
Vår är av "samma modell", alltså med vindruta och två säten fram och bak, men annars typ hundra år äldre och mindre förstås :D

Önskar er toppenhärliga turer i sommar! Kram A-C

Frida82 sa...

Shit vilken båt så snygg. den kommer Stoffe garanterat vilja ge sig ut på en tur med när vi kommer och hälsar på. Eller förresten kanske inte ska nämna eller visa den för honom då han försöker övertala mig att vi ska skaffa en störra, typ av den modellen ni har!