torsdag 9 april 2009

Home sweet home!

Ahhh, hemma igen!
.
Hur härligt, gôrtrevligt och mysigt det än är att vara hemma i Göteborg så är det ändå alltid så himla skönt att komma hem. Tønsberg är home sweet home!

Inte blir det så illa av att solen visar sin vackra nuna idag heller och att jag går ensam hemma med Odin och pysslar och plockar. Och ehum, bloggar lite då... Snart ska vi bege oss ut i solen på långpromenix tänkte jag men innan dess måste jag ju ändå visa upp vad som följde med hem från Göteborg.

Underbart väder i Tønsberg idag!

Kan ni gissa vad det här är?
Nu då?

Jaa, världens sötaste mobil från Par Courrier!

Den är ganska stor så det var inte helt enkelt att hålla upp och fota samtidigt...

Här är iallafall en detaljbild...

...och en till!

Blev en sväng förbi Grandma's också (såklart!), slog till på ett par doftpåsar som jag ska ha i skåpen i tvättstugan tillsammans med lakan och handdukar. Blev en med magnolia-doft och en med liljekonvalj-doft. Var svårt att välja men som tur är "måste" man ju byta ut dem med jämna mellanrum...! Och så blev det ett litet födelsedagskort till min älskade L som fyller år nästa fredag. Resten av födelsedagspresenterna måste jag nog hålla hemligt, vet att han tittar in med jämna mellanrum och ser vad jag har för mig....!

Avslutar med en detaljbild på mig (au naturel - orkade faktiskt inte sminka mig för en enda bilds skull...) och mitt härligt nyklippta hår! I love it - ser precis ut som vanligt och det är det jag har försökt eftersträva hos de frisörer jag har varit hos här i Norge. Ett härligt och kärt återseende med Maria så var det ordnat...!

Måste också slå ett litet slag för min nyinköpta buteljgröna sidentunika från Zara, lovely! Passar bra för magen som börjar växa ordentligt nu...

4 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Jättefin blev du,behövs inget smink sötis! Kram och glad påsk//Petronella

My home is my Castle - by Kari sa...

ER enig med henne over her. Du er så fin atte ;)
Sååå nydelige de ballongene var :)) Må inn å kikke i butikken ;)

Ha en god påske videre.
Klem, Kari

Viveka på Humlebacken sa...

Men hej! kul att se hur du ser ut. Vad fin den är, mobilen från PC.
kram

Livs Lyst sa...

Så søte luftballonger!
Ha en fin påskekveld!

Hilsen Ljo