torsdag 28 maj 2009

Ytterväggarna kryper uppåt

Lars har haft en intensiv vecka på jobb så det har inte blivit så mycket tid över till garaget. Ändå ser det ut såhär ikväll, några timmar till imorgon så är första väggen klar.

Märkligt att några omålade träplankor kan göra sån skillnad - helt plötseligt ser det så mycket mer "färdigt" ut!
.
I helgen tror jag Lars ska satsa på att ta frontespisen och få kommit en bit på väg där. Dessutom är vi ju lediga på måndag här i Norge - härligt med en bonusdag!
.
Själv lämnar jag (och Odin) skutan i helgen och kör ner till Göt-la-borg! I helgen blir det tjejgängs-reunion, firande av en nybakad jurist i Malmö och mer tjejmys med bästa K från Handelstiden. Dessutom går turen till den här affären imorgon - nu ska vi äntligen beställa barnvagnen! Lars verkar dock inte sörja över att bli gräsänkling i helgen, han ska tydligen "kose seg" med att snickra på garaget och ha "killfest" på lördag. Räknar inte med att det blir många knop här på söndag med andra ord, haha!
.
Nope, nu blir det en liten kvällsmacka här så är det dags att packa upp Stavanger-väskan och packa Göteborgs-väskan istället. Ha en härlig helg och pingst i det fantastiska utlovade sommarvädret!

4 kommentarer:

Maria sa...

Det är svårt att förstå att det där bara är ett garage. Det kommer att bli så fint ju!

Härligt med lite tjejhelg. Kul med nybakad jurist. Alexandra har alltid agt att hon vill bli advokat och är fortfarande inställd på det. Ungen har fantastiska betyg. Fattar inte var hon fått de generna??? Hursom vi får se om hon lyckas.

Lars kan ju behöva en liten killfest han med som han jobbar. Kan jag skicka över Ludde? Fast nej, då kör dom väl så det ryker med garaget istället;-)

Ha en underbart härlig helg och må ni ha tur med vädret för det hoppas jag att vi får!

Massvis med kramar

Maria

Anettes hus sa...

Oj, oj, dette går unna!! Så flott det blir!! Fin trädgårdsritning også:)

Ha en strålende helg!

Klem Anette:)

StrandviksVillan sa...

Jösses - här går det undan!

Önskar dig en toppenhärlig helg med goda vänner! Jag ser också fram emot sommarvädret som utlovats :)
Kram Ann-Christine

Viveka på Humlebacken sa...

Vad är det jag läser... du ska till Malmö alltså... jaja du vet var Höllviken ligger om det blir tid över på din snabbrunda!