söndag 10 maj 2009

T-1 - imorgon kommer garaget!

Ja, nu sitter vi här och räknar ner - imorgon kommer garaget. I helgen har Lars och hans pappa lagt på puts på muren och nu ikväll kom byggnadsställningar upp som byggarna ska använda imorgon.
.
Så här såg det ut tidigare i eftermiddags utomhus:
.

Fem lager Leca + krona i muren är äntligen på plats! Dessutom har garageleverantören varit här redan och lämnat massa materialer som bara ligger och väntar på att komma på plats.

Här har det putsas mur!

Även insidan av muren ska putsas - så småningom

Fönstrena till gaveln och övervåningen är på plats - likadana som vi har på huset - och väntar bara på att bli monterade...

...och här är de liggande, mindre fönstrena som går in till själva garaget.
.
Imorgon kl 07.00 kommer första lastbilen med väggarna. Då sitter jag på tåget mot Gardemoen, för att åka till London och jobba den här veckan. Ska bli superkul med London, men jag kommer att vänta spänt på rapport hemifrån imorgon kväll! Har satt Lars på fotografering och han vet ju hur mycket jag brukar fota så han har lovat att ta så mycket bilder som möjligt. Vi får se på torsdag när jag kommer hem hur det har gått - både med garagemontering och fotografering!
.
Och appropå London: jag får förhoppningsvis några timmar över till Oxford Street i veckan - någon som har några "missa-för-guds-skull-inte"-tips? Gärna relativt centralt, jag har noll koll på London och kommer att gå vilse om ni skickar iväg mig till några komplicerade ställen...

4 kommentarer:

catharina i London sa...

Caro, forlat for sa sent svar, du kommer sjalv marka att tiden springer ifran en nar man e smabarns foralder. Valkommen till London! Ang shopping tips for mamma klader sa rekommenderar jag Primark. De har ingen mamma avdelning men ar sa himla billiga och samtidigt trendiga sa jag brukade kopa nagra storlekar storre bara. Mittemot Primark i Marble Arch ligger aven Mothercare men annars tycker jag du borde kolla in Topshop Maternity for snygga mamma jeans och annat. Hoppas du far en underbar visit har. Manga kramar, Catharina

Maria sa...

Åhh vad kul med tripp till London. Klart du ska ta dig en stund för shopping och spaning av inspiration och fina ting!

Hoppas L lyssnar på dig och fotar ordentligt. Jag själv är borta på tisdag em då poolen kommer och det vill man ju dokumentera ordentligt. Jag har bett Alex att fota åt mig och hoppas att hon tar massvis med bilder.

Ha det grejt over there nu. Ta hand om dig så "hörs" vi på torsdag igen antar jag :-)

Massa kramar till lilla hjärtat.

// Maria

StrandviksVillan sa...

Spännande!
Hoppas du får en riktigt kul resa till London!
Sköt om dig, kram!

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Jag kan inte ge dig ett enda tips för jag har aldrig varit i London. Konstigt egentligen eftersom jag har varit i en hel del andra europeiska storstäder, jag menar London ligger ju inte särskilt långt bort..
Vad söt Odin är på altanen och vad BRA det blir med garaget. Spännande värre! Det är kul att vara bortrest ett tag för det händer mycket hemma då:-)
Hoppas du får lite trevligt också på resan.

Kram