onsdag 6 maj 2009

Ormchock och headerbyte

Ja, Pellan bjöd på årets chock igår kväll, haha! Här skulle jag i godan ro mysa i soffan med PC och bloggläsande men när jag landade på Tinnar och Torn 2 igår så höll jag på att dö! Faktiskt. Jag har bad case ormfobi så när det helt plötsligt dyker upp en (i mina ögon) anaconda grande i mitt synfält höll PC'n på att flyga tvärs över rummet. Det är illa i vanliga fall (kan varken se på bilder, på tv eller ens i böcker - kommer fortfarande ihåg en (tecknad) bok jag vägrade läsa för mina 3-4 åringar på Internationella skolan i Frankfurt som jag jobbade på i ett år för evigheter sedan för att det var en bild på en äcklig attackerande orm) men så hade jag också en färsk episod från i söndags i gott minne. Då höll jag på att städa ute bland alla garagebyggargrejer och i en hög med plast låg det helt plötsligt en jätteorm. Jo, Lars hävdade att det var en 20 cm lång stålorm men jag menar bestämt att det faktiskt var en livsfarlig giftorm som var JÂTTEstor. Då tog det säkert 10 min av småskrikande, hoppande, handskar som flög av händerna, lite mer hoppande, rysande och mängder av lugnande (småskrattande) ord från Lars innan pulsen sjönk från 280 till normalpuls. Därav gårdagskvällens chock och Pellans söta ursäkt på sin blogg.
.
Så, då var det förklarat. Nu ska jag fundera på vilka bilder jag ska ta med i min nya header jag tänkte göra ikväll. Eller så kanske jag skulle ta och jobba lite? Tror Chefen tycker att det är en bra idé.

7 kommentarer:

Vimsingen sa...

Hu, ormar är inge kul...

Frida82 sa...

Usch jag lider med dig vännen. Har också enorm ormskräck....

Suz sa...

Fyyyyy!!! En sån chock kan inte vara bra för lilla maggen, usch!! Vadå de små ormarna är ju lika äckliga som de stora.. de är ju liksom så snabba och opålitliga! puuuss darling snart SES vi! försöker ringa ikväll! x x

Viveka på Humlebacken sa...

Halloj du
Inte ska du vara rädd för ormar, åtminstone inte på bild:)
Huset i Hbg är sålt, de bloggar inte, men jag hoppas få visa några bilder sedan. Det kommer inte att börja byggas förrän i januari. Förhoppningsvis kommer det att böra byggas ett hus till nästa år som vi har sålt, i Halmstadtrakten, kul. Det är inte påskrivet in, så man ska inte ropa hej, men det lutar åt det hållet i alla fall:)
Kram på dig,
V

ColonialEast sa...

Som tur är var jag aldig inne och såg den där ormen! Du är för go (om inredningsreportaget). Ja vi får väl se. Du kanske får dina 100 kronor. Just nu luktar det mest avlopp där inne kan jag lova. Kram!

Soltorp sa...

Åh vad hemskt! Fy jag har träffat på en liten mus i vårt garage och hoppade till men insåg snart att den var ju söt men en ORM....förstår dig fy.....uhhuhuuu hatar ormar...risken är stor att träffa på dom nu på skogspromenader....

Maria sa...

Hej där lilla godisråttan:)

Det är väl nog så festligt och mysigt att ligga och gosa upp sig i soffan på det där sättet du beskrev hos mig.

Att du var så "harig" när det gäller ormar... fattar vad du menar jag för min del tycker insekter är vidriga. Särskilt spindlar och kackelackor. Blä!

Oj... vilken gäsp! Nu ropar visst kudden på mig...:)

Nattis kramis Maria