måndag 4 maj 2009

Vårtecken

Ja, shame on me - jag har varit dålig med vårtecken de sista veckorna. Finns ingen bra ursäkt men den enkla förklaringen är vårens framfart i kombination med dagarnas framfart - jag har helt enkelt inte hunnit med att fota den alltmer försvinnande snön, bristande knoppar och - äntligen! - gröna träd. Hur gärna jag än velat.

Men idag hade jag lovat mig själv (och Viveka!) att få till det. Och då blir det givetvis åtta grader och regn ute... Enda trösten är som sagt att det iallafall är grönt och skönt både här i Stavanger och hemma i Tønsberg!

Dagens vårteckenbild får helt enkelt bli Odin som har legat på altanen och solat och gôttat sig hela helgen - det är ett härligt vårtecken om något!
.
Trädet rakt fram i bild gick från bladlöst till fullt utslaget över natten i helgen - underbart!

Odin med sin äckliga, störande, pipande gummihöna. Hate it. Tyvärr älskar Odin hönan mest av alla sina leksaker så jag har inte hjärta att slänga den...

6 kommentarer:

Christina Mari sa...

Fin hund! :)
Å et deilig vår vær!
Ha en fin kveld vidre.
Klem C.

Livs Lyst sa...

Hihi! Skal si deg den ble voktet på også da! Ingen skulle ta den hønen fra hunden nei! Hihi.

Ha en fin tirsdag i morgen!
Hilsen L-jo

Viveka på Humlebacken sa...

Vad söt han är, Odin!!

Charlotta sa...

Hej!

Klart att Odin skall ha sin höna! Han ser så nöjd ut där i vårsolen med sin älskade leksak.

Nu har jag läst i kapp vad du sysslat med de senaste dagarna. Ser att garagebygget går framåt. Antar att ditt betongblandar-jobb slut nu?

Visst är det konstigt att vissa butiker stänger innan man hunnit från jobbet? Fattar inte vad ägarna tänker på. Vill de liksom inte sälja eller? Annat är det i USA. Där är det shopping 24-7 som gäller. Kom ihåg en natt när jag inte kunde sova. Tog bilen till närmaste supermarket och storhandlade vid tretiden. En konstig känsla att gå där helt själv och fylla kundvagnen... Fast så långt behöver vi ju inte gå här hemma. Jag hade varit nöjd om affärerna varit öppna tills 19.00 på vardagarna.

Ha det så bra nu!

Kram //Charlotta.

Tinnar och torn sa...

Hihihi...såg din kommentar på Anettes blogg. Va skumt det var att se att du skriver på norska. Puss o gonatt! Å sorry för skrämselhickan ;o) Kram Petronella

Frida82 sa...

Vilken fin liten vovve Odin är. Rasmus hoppas få gosa med Odin i sommar :)

Kram Kram