tisdag 7 april 2009

Rapport från Göteborg!

Åhh, finns det något bättre än semester??
Vi kom ner i fredags eftermiddag och helgen har tillbringats med mina älskade föräldrar och söta bästis B som kom ner från Stockholm. Shopping, lunch i vårsolen på stan och världshistoriens snabbaste IKEA-besök (in, springa genom nedervåningen, haffa en låda med ljus och nya skärbrädor i farten, boka garderobsdörr, kassakö, betala, hämta ut garderobsdörr och tillbaka vid bilen på 40 min - vad säger ni om det??) har stått på agendan.
I söndags åkte Lars och Odin hem men jag stannar kvar några dagar till. Igår var jag hos mormor i Trollhättan och efter det var det Condecco-sittning - först fika med I, sen med J. Tack för det tjejer, så mysigt! Efter det strejkade kroppen och magen något fruktansvärt så resten av kvällen låg jag i soffan med en filt över mig och försökte bli av med kramperna i magen... Efter 11h sömn mår jag som en prinsessa idag - nu ska jag in till stan för att klippa mig hos min favvisfrisör Maria och så blir det nog lite inredningsspaning på stan. Återkommer med rapport!

Hoppas att ni har en skön påskvecka!

4 kommentarer:

Josefin sa...

Ett mulet Göteborg?! Våren har i alla fall försvunnit i Lerum :( Vi kan väl försöka få ihop en fika eller åtminstone säga hej lite längre fram mot sommaren? Erat sovrum ser verkligen ut att bli jättefint! New England - me like! (passar dock inte i vårat nuvarande hus) Kram på dig o hoppas att allt är bra med dig!

Charlotta sa...

Det låter som du hade en härlig helg i Göteborg. Visst är det fint här när våren kommer? Satt du också på en uteservering i solen i lördags? Jag älskar också Condecco och Grandma's. Vissa ställen tröttnar man helt enkelt aldrig på...

Ha det gott och sköt om dig nu!!!!

kram //charlotta.

Maria sa...

Hej där nyfrisserade lillmorsan:)

Äntligen lite påskledigt, nu jädrans laddar vi för match imorrn och ser till så att jag får ledigt på måndag!

Hoppas du får en aldeles underbar härligt skön påskhelg!

Flyg försiktigt på kvasten ikväll, tänk på ditt tillstånd:)

Kraaaaam Maria

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Vad gullig du är, själv tycker jag inte alls att jag får till det, jag är kass på det sista om du fattar vad jag menar.. Jag är bra på att se möjligheter men jag ser inte hur jag ska få ihop det på slutet. Kul om det inte riktgt går fram i bloggen:)
SOm pergolan nu tex. Jag vet inte alls hur jag ska inreda den.. men jag har ju någon månad på mig innan det blir aktuellt... vi får se hur det blir
kram
Viveka