lördag 11 april 2009

GLAD PÅSK!


Här kommer en stor påskkram från mig och Odin, hoppas att ni har lika härligt väder och en lika härlig påsk som vi har! (Jo, Lars är med också men han håller sig hellre bakom kameran...) Här pysslar vi med båten, tvättar bilen, går promenader och i eftermiddag blir det påskmiddag hos svärföräldrarna. Jag ska göra gubbröra med lax till förrätt och vit chokladmousse med färsk frukt till efterrätt, håller tummarna för att det blir smarrigt.


P.s Som en möjligens detaljfokuserad läsare kanske ser så visar jag, för ovanlighetens skull, upp vår baksida. Som ni ser så är det en anledning till varför den sällan visas upp på bild, den är inte så jätterolig... Men snart blir det andra bullar - nästa vecka kommer ju grävaren och i sommar ska huset målas, sen blir det mer bilder...! D.s

2 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Hei! En liten ting siden jeg ser du er svensk. Finnes det en felles interiørblogg å melde seg inn i der? Vi har jo NIB som du også er medlem av. Er du medlem i noe som linker til Sverige???

Ha en fantastisk dag i sola!
Hilsen Ljo

StrandviksVillan sa...

Tittar in för att önska dig en härlig fortsättning på påskhelgen!

En annan detalj: var är magen?? Det syns ju inte alls ännu! Fast det gjorde det inte för mig heller när jag väntade flickan - så kanske det är en liten tös ;) Take care!