onsdag 29 april 2009

Här va 're lackat!
Äntligen landat hemma igen efter några dagar i Stavanger. Alltid skönt att komma hem men idag var det på extra lätta ben jag sprang upp för trappan (eller ja, i ärlighetens namn gick jag ganska långsamt - även om inte magen är så stor så börjar den redan sätta gränser för hur resten av kroppen kan bete sig...). I helgen lackade jag nämligen klart sovrumsgolvet så jag var så nyfiken på att se hur det blev nu när det har härdat några dagar! Vi valde en halvblank variant och den blev alldeles lagom glansig tyckte jag. Nu hoppas jag att Lars kan slita sig från garaget några timmar i helgen och montera ihop garderoben som ligger och tar upp hela hallen på övervåningen. Är väldigt spänd på hur det kommer att bli med den på plats!
.
Utomhus är det full fart ikväll. När jag kom hem stod Sven Oddvars lastbil på infarten och förutom honom och Lars var det ytterligare två killar på plats. De håller nu på att gräva ner rör och elledningar, fylla upp grus och massa annat för att förbereda inför betongbilens ankomst imorgon. Då ska golvet i garaget gjutas! Från Drømmehytta rapporteras det om byggstart för själva garaget och leverans blir om ca 1,5-2 veckor. Jag ska hålla er uppdaterade på hur det går, mer bilder kommer i helgen!
.
Ha en fin Valborg och skön 1 maj allihop,
kram på er!5 kommentarer:

Landcharm sa...

Flott gulv!

Harmonisk lykke sa...

Så fint det ble! Artig med kompass-merket.
Ha en super kveld!
-Christine

Maria sa...

Sååå läckert det blir. Golvet är ju bara för "ruffigt" och charmigt, och med kompassen och allt som du så pillrigt och säkert plitat dit själv:)

Klart Larsa ska prioritera lite garderob nu så att du får se hur det blir! Hälsa från mig att jag tycker det:)

Kramelikram

Maria

StrandviksVillan sa...

En riktigt härlig valborg till er med!
Stor kram!

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej!

Så SNYGGT det blev! Nu ser jag fram emot en luftig möblering som matchar detta super-fina golv! Har du tänkt klart på kompassen i baby-rummet ännu? Jag hoppas fortfarande på en kompass-målning riktad mot Göteborg ;-)

Hoppas att du får en härlig fortsättning på helgen!

Kram //Charlotta.