söndag 19 april 2009

Dagens I-landsproblem

Finns det blåställ för gravida? Jag får nämligen inte igen mina byxor längre...8 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Vilken härlig kula du har:) Jag kommer så väl ihåg hur det var... fast den yngste är 14 snart...
Du hittar mig lätt på facebook, Viveka Gulda, finns bara en (i världen, tror jag)

StrandviksVillan sa...

Vilken söt mage! <3
Det kanske inte funkar med gummisnodd runt knappen längre...? Annars får man lov att ha en skjorta som hänger utanpå byxorna :P

Det är så fint med stora stenar! Vi har hur mycket som helst, så vi vet inte vart vi ska göra av dom. Men en som är speciellt fin ska vi ha stående på framsidan.

Tinnar och torn sa...

Hahaha, gulliga bullen. Det kanske är ett tecken, det ska inte vara annat än lugna aktiviteter och pralinkäkande ;o) Ville bara kika in en snabbis och säga hej. Har varit lite bloggande ett tag nu. Ha det superbra med magen//Kram Petronella

Charlottas hemmaplaner sa...

Men vad FIIIINT! När man inte är gravid själv så finns det inget vackrare än gravidmagar. Hoppas att du mår bra och känner dig stark.

När jag var gravid så använde jag ofta tights som jag vände bak-och-fram. Bekvämt. Snickarbyxor är en annan favorit för att slippa det där magglappet. Sista tiden lånade jag Magnus skjortor i XL när jag var ledig. Mammakläder köpte jag inte så mycket, man vill ändå bara slänga dem direkt efteråt.....

Spännande att se hur ni demolerar och bygger. Visst är det kul när det händer grejer på tomten, även om det blir rörigt. Jag har levt med en grävis på vårt tomt i nästan två veckor nu så jag börjar så smått vänja mig vid att ha en byggarbetsplats som utsikt.

Ha det så bra och SKÖT OM DIG och din gulliga mage!

Kram //Charlotta.

Suz sa...

ps. magen ar grym!! :))

Maria sa...

Hej där sötis,

tack för dina grattishälsningar. Du må tro att vi är "lyckorusiga"

Vilken fin mage! Och vilket problem du har... haha. Tror du skulle vara supersöt i ett par klassiska hängselbralle jeans. Jag hade sådana när jag väntade Alexandra. De hade tre knappar på vardera sida av midjan och mot slutet kunde jag inte knäppa en enda knapp men de satt fint ändå:)

Massvis har hänt hos er ser jag. Kul! Har varit dålig på att hälsa på mina bloggisar i helgen. Ville så gärna få mycket av det vi upplevt dokumenterat. Det är så kul att gå tillbaka och se vad jag skrivit för det är först då jag inser hur mycket känslor jag haft. Som en dagbok ungefär, som är öppen för andra liksom.

Nu måste jag vidare.

Ha det bäst!

Kramis Maria

Josefin sa...

Å så sött :) Härligt o se att du är i gång o grejar. Jag använde faktiskt blåbyxor av hängslemodell, ugly - jag vet men det funkade faktiskt bra att få växa i dom. Pappa hade till övers på firman!
Nå, kommer det några avslöjanden om hur barnrummet ska inredas? Jag är såå nyfiken :)
Och till sist, hur har det gått med vagn och så, har ni bestämt er för någon? Sköt om dig o ta väl hand om kulan också! Bamsekram J.

Soltorp sa...

Vad gulligt, du verkar må bra! Svårt att få in magen som sagt i arbetsbyxor, kanske är en marknad mammaarbetsbyxor? Låter snyggt att ställa någon stor sten på ett fint ställe.