söndag 28 februari 2010

Vi gifter oss!

Sex månader kvar idag till Den Stora Dagen...

Idag börjar nedräkningen - om exakt sex månader gifter vi oss! Lördagen den 28. augusti står bröllopet i kyrkan på vårt älskade Marstrand. Vi önskar oss ett intimt och personligt bröllop med en härlig, hejdundrande fest efteråt! Pga utrymmesskäl har vi fått begränsa gästlistan något och håller oss därför till den närmaste famlijen och vännerna. Planeringen är i full gång och vi längtar (jag) och är nervösa (Lars) redan!
.
Kommer säkert bli en del bröllopsinlägg framöver men ska försöka att lägga lite band på mig - känner att jag, organiserings-och Excelälskare som jag är, definitivt ligger i riskzonen för att drabbas av bridezilla-viruset....


Världens bästa Marstrand!

7 kommentarer:

Snäckskalsdalen sa...

Gratulerar!

Det är ju så kul, allt det roliga pysslandet med planeringen! Och det finns ju uppsjöar med hemsidor, magasin, affärer mm mm att hämta inspiration från.

Jag satt för ett par år sedan och gjorde små påsar i bestämd färg till placeringskorten och sydde pärlor på myggnät till rispåsar (som det inte skulle vara ris i, inte bra för fåglar sägs det), det blev hjärtformade sockerhjärtan i påsarna i stället!!!

Det var inte mitt bröllop, jag hjälpte bara till....

Det är jättekul om du berättar på din blogg, det blir aldrig tradigt, alltid kul!

Hej svejs från
Agneta!

Jessica sa...

Med ivrigt påhejande likasinnad bredvid ;)

Viveka på Humlebacken sa...

Men grattis, vad kul!!! Det är något visst med bröllop, det kommer man inte ifårn.. vilken datum blir det då.. 28 augusti?
vi vill gärna följa förberedelserna:)
kram

Maria sa...

Men åhh grattis!!!

Vad spännande. Det är så härligt med bröllop. Och tänk.... en annan har följt dig genom graviditet och nu bröllop.

Shit vad najs.

Jag vill verkligen följa dina förberedelser.

Kram Maria

Min Lycka sa...

Vad kul att ni ska gifta er! Det är något speciellt och det ska bli roligt att följa. Jag hittade dig genom Lundins nya hus och ska fortsätta att kika in här...

Jag var på Marstrand i somras (då jag bor i Uddevalla) och det är ett perfekt ställe att gifta sig på! Så fint på sommaren!!

Kram
Marika

pinkporsch sa...

Gleder oss masse masse :):) Det blir gøøøy !!!

StrandviksVillan sa...

Grattis! Underbart!!
Jättekul att planera en fest, men mycket jobb också.
Sköt om er!