lördag 27 februari 2010

Leksakskorg och vårkläder

Eftersom det är sportlov här i Norge den här veckan så hade jag lovat bort Astrid till Lars syster och systerdöttrar igår. Astrid hade en heldag hemma hos dem och jag hade en heldag med egentid, vilken lyx! Började med att göra det som vilken som helst annan mamma med barnledigt en hel dag skulle göra - städade hela huset. Sen tog jag en skön promenad med Odin innan jag satte näsan mot stan för att avsluta min egentid med lite shopping! Gäller att passa på när man har chansen att strosa i lugn och ro för sig själv...
.
I bilen på väg ner till stan lovade jag mig själv högtidligt att jag BARA skulle handla till mig själv, absolut ingenting till Lars eller Astrid som jag alltid gör ananrs. Det gick sådär... Fick iallafall uppdaterat vårgarderoben med ett par beige jeans, en beige kort kjol, coola leggings med detaljer på vaderna, knästrumpor med små runda "guldnitar" längst upp och dessutom hämtade jag ut ett par nya skor som jag hade beställt på nätet. Fast det gick inte så bra med det där löftet - det blev visst några påsar till...
.
En fin korg till alla Astrids leksaker, filtar och andra prylar


Den får stå brevid sekretären tror jag

Köpte den här söta lilla kappan från H&M. Såg att Petra hos House of Philia hade köpt en likadan till sin lilla Bea - great minds think like, haha!


Älskar när det är lagt ner lite omsorg på fodret - som det här söta blommiga! Då känns plagget mycket mer arbetat helt plötsligt och faktiskt ännu lite mer roligt att använda.

Ursöta små puffärmar och fina detaljer i ryggen

På Lindex hittade jag den här söta klänningen, de gulliga leggingsen (heter det så i bestämd form??) kommer från Cubus.

Det blir minsann en liten välkittad Astrid framåt vårkanten!

2 kommentarer:

Snäckskalsdalen sa...

Kappor på små barn, både flickor och pojkar, tycker jag är helt förtjusande! Det är så gulligt! Och den du köpte var uuuuuurfin!
Astrid kommer att stråla mer än nånsin.
Bra köp alltihopa, tycker jag!
Kram
Agneta

amanda sa...

ljuvligt !