torsdag 11 februari 2010

Jamaprodukter

Satt och gick igenom länkar i mina Favourites-mappar då jag hittade länken till Göteborg(Säve)baserade företaget Jamaprodukter. De har ett relativt stort urval av fina trämöbler och träleksaker som man kan köpa omålade och måla själv, få vitmålade eller få målade och dekorerade av dem. Hittade till nätbutiken av en händelse och bara ett par månader senare såg jag plötsligt en skylt till butiken i Säve när jag och mamma körde ut till Marstrand i somras.

De har massor av fint till Astrids rum som jag kunde tänka mig så småningom. Den här sängen är så himla söt (tycker den är så söt med nallen på men kommer säkert att fega ut och beställa i vitt som den till vänster):Bilder: Jamaprodukter

Den här söta dockvagnen/läragåvagnen är ju bara hur söt som helst. Dessutom måste det ju vara meant to be - står ju till och med riktigt namn på den!


Bild: Jamaprodukter

Älskar också den här skrindan (vi hade skrinda på Marstrand när vi var små - mycket sentimentalitet ute och går här alltså!!) - tänk att sätta Astrid i skrindan och låta Odin dra henne när vi går på promenad!! Söt tanke men ack så inaktuellt. Odin tål inte katter så det hade kunnat bli en vacker syn om en liten kissemiss plötsligt dök upp; katten först, Odin efter och så Astrid slängandes i skrindan bakom. Nej tack, I think not.

Bild: Jamaprodukter

(Nej, innan någon kommenterar så skulle vi självklart inte låta Odin gå med Astrid utan att ha Odin i band. Men det kunde nog ha blivit tillräckligt med drama ändå om en katt dök upp. Tror inte att vi ska utmana ödet där alltså.)

2 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Usch vilken mardröm... med Odin stormandes iväg, och lilla Astrid där bak... Nä, ni får nog dra pinnakärran (för det heter den i Skåne) själva.

Men du, vill du inte leta vårtecken i år?
kram

Suz sa...

Haha grymt med skrinda! Men det blir nog mer Caroline än Odin som får dra! :)
Hmm undra vilken säng Astrid kommer välja när hon blir lite äldre..;) Å ja den där vagnen är ju meant to be!
kram kram