torsdag 18 februari 2010

Pyssel

Här kommer lite bilder från gårdagens pysslande. Fick äntligen luftballongerna på plats, har längtat efter det sedan jag beställde den för snart ett år sedan! Tycker de är så himla söta och passar så fint till tapeten och sängen. Nu är ju vår prinsessa världens sötaste och somnar i ungefär samma ögonblick som man lägger henne i sängen så hon får väl kanske inte så mycket utbyte av ballongerna själv, men mamman är iallafall väldigt nöjd och njuter varje gång hon går in på lillans rum!


I fönstret har jag ställt den lilla mini-orkidéen Astrid fick i doppresent av mammas och pappas äldsta vänner. Den håller sig fortfarande så fint! Bakom gardinen gömmer sig också mina första skor som inte kom med på just den här bilden. I gardinstången hängde jag upp ett par fina silveränglar som jag fick i födelsedagspresent förra året. De spelar på varsin fiol och är underbart söta!
.


Jag satte också i rosa sidenband i de små Nalle Puh-tavlorna som är ytterligare en doppresent. Har inte helt bestämt mig för vart i rummet de ska hänga...

...eftersom den här underbara tavlan också ska upp! Tavlan har vi haft i familjen sedan jag var liten och den har en bild för varje månad. Nu har Astrid fått låna den ett tag, jag ser fram emot att föra traditionen vidare! Först ska dock ramen målas vit (med mammas tillåtelse) och jag tänkte nog hänga upp den med sidenband också.

Dessutom fick jag en strålande idé när jag var på stan idag och shoppade lite. Den tänkte jag ta tag i nu, så over and out for now!

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Kjempesøte luftballonger, som passet perfekt inn i rommet! :)
Det er barnerom på bloggen min også i dag..

Viveka på Humlebacken sa...

Gud vad det är fint!!! Klart att hon sover som en prinsessa där!

Jessica sa...

Jag vill vara Astrid :)

Stor kram!!!