måndag 8 februari 2010

Lampskärm och andra väsentligheter

Tillbaka till verkligheten och mammaledighet igen, yay! Sista veckan på jobbet var sjukt hektisk med massor av övertid så fredagen flexade jag och så stack vi ner till Göteborg i torsdags kväll. Har haft en grym helg med tjejgänget från gymnasiet som inkluderade brudklänningsprovande, brunch och bad på Hagabadet och självklart vin, drinkar och utgång!
.
Passade också på att fota den fina lampskärmen som mamma köpte när hon var i Tønsberg sist. Älskar monogrammet!Annars händer det fint lite här just nu. Det är alldeles för kallt för att hålla på i garaget (14 minus i morse igen, hua!) och här inne...tja, här händer det inte mycket heller. Helt utan någon bra anledning - för det fattas inte projekt! Oh well, vi kryper väl fram ur vinterdvalan förr eller senare. Det enda jag kan bidra med just nu är nya kuddar i soffan:
Den bruna kudden med stjärnan på kommer från Myrins i Sisjön (Göteborg) och kudden med hunden på var en överraskning från mamma när hon kom upp sist. Vi hittade tyget när vi var på Myrins i julas och hon hade i hemlighet gått och köpt tyget och sytt ihop kudden till mig. Världens bästa mamma! Tycker den är så cool och så är det ju en labrador - precis som Odin. Bara en sån sak...

2 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Så himla rolig kudde! Klart att ni ska ha en labradorkudde!!

Skönt att du ska vara mammaledig igen! Synd om fadern kanske, men skönt för dig. Nu vill vi snart se lite fler bilder av underverket!

kram
V

SuzieQ sa...

Snart vill jag komma och mysa i er soffa igen och kolla dvd (kanske SATC2..om jag kan halla mig sa lange!)
puuuss