söndag 21 februari 2010

Astrid sex månader

Idag blir lilla fröken Astrid sex månader!
.
Kan inte förstå hur fort tiden har gått, känns ju som att det var igår hon föddes. De här sex månaderna har verkligen varit omvälvande, lärorika, trötta (max två timmars sömn i taget - dygnet runt - de åtta första veckorna höll på att göra konstiga saker med min hjärna...) men framförallt alldeles, alldeles underbara. Älskar att följa med på hennes utveckling och se en glad, busig, fruktansvärt bestämd och envis liten personlighet växa fram.
.
Kan stå vid hennes säng på kvällen när hon har somnat och bara titta på det lilla miraklet som ligger där i sängen och sover så sött. Har fortfarande svårt att tro att hon är vår ibland - nästan som att man väntar på att någon ska knacka på dörren och tacka för att vi har suttit barnvakt... Det största av allt är nog ändå den enorma kärlek man känner för sitt barn - känslan av att man skulle göra precis vad som helst för att göra sitt barn lyckligt och skydda det från allt ont i världen. Är så glad och tacksam för att hon kom till oss och vände upp och ner på hela vår värld, vår lilla skrutta!
.

Bara ett par dagar gammal...

...till stora tjejen på sex månader som sitter så fint i sin TrippTrapp-stol och mumsar i sig gröt och katrinplommonmos, helst med ett finger i munnen också!

3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Sug i dig så mycket bebisminnen du bara kan, man glömmer fortare än man tror!
Njuuuuut!! Visst kan det vara jobbigt i perioder, men som du vet är det mest härligt ändå :)

Grattis Astrid på halvårsdagen!

Maria sa...

Åh så söt och vilket fint skrivet inlägg Carro.

Ja visst är det underbart att få vara mamma. Ta vara på alla såna härliga stunder för det går undan. Men vet du på något konstigt vis älskar med dem bara mer för varjeår som går. Hur det nu kan vara möjligt:)

Stora grattiskramar

Maria

Suz sa...

Grattis Astrid! Gulle!! :))

Om ni inte redan har det tycker jag att ni ska skaffa en videokamera och filma massa! Ar sa kul att ha och jattekul for henne att titta pa sen! :)

Mobilfilmerna har pa bloggen ar saa kul att titta pa! :)

puuuss