måndag 29 juni 2009

Sista kvällen i Stavanger - lite piggare, lite gladare!

Jahapp, så var den här då - sista kvällen i Stavanger. Efter 15 månader av tidiga morgonar, flygplatser, flyg, hotell, glömda kamerasladdar, massor av kul ihop med kollegor och ett intressant och givande projekt är det alltså över. För den här gången. För som min grymma chef Fredrik sa: "Kan du inte bara föda barnet, amma några månader och komma tillbaka sen?" Vi får se - innan jag vet ordet av sitter jag kanske här på Rica Park Hotel igen...!
.
Känns konstigt att lämna för trots att det har varit oerhört tufft att vara borta hemifrån ibland så har vi haft mycket kul här. Dessutom är Stavanger en helt fantastisk stad som jag bara kan rekommendera varmt. Allra bäst är det på våren/sommaren (såklart!) när man kan sitta ute på någon av de otaliga uteserveringarna i solen med vattnet nedanför tårna och de vackra bergen i bakgrunden.
.

Stavanger med sina trähus, den helt platta klippan Preikestolen 600 möh, hamnen och Breiavatnet mitt inne i stan

Bilder: Google.com

Men men, lite goes on och nu väntar en härlig sommar! Ska inte gå på semester riktigt ännu så jag njuter av några veckor hemma med lite kurser och internuppgifter. Det blir bra det!

Och självklart - lite fixande och donande... Trots för halvkass form igår fick jag tagit mig i kragen och hjälpt Lars måla baksidan av garaget. Nu är det alltså bara en gavel och framsidan kvar så är målandet färdigt! I veckan ska Lars få på plats vindskivor och lite småsaker med arken, sen är takpannorna på ingång och det blir förhoppningsvis kvällssysslorna framåt slutet av veckan. Spänande, spännande!
Nope, nu ska jag jobba undan lite grejer som måste vara på plats innan jag kastar in handuken i morgon eftermiddag. Hej så länge!

P.s Tusen tack för gulliga krya-på-dig hälsningar, de hjälpte iallafall på humöret! D.s

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej gumman, hoppas du mår bätte nu. Det är inte alls roligt att må dåligt när det är varmt ute. På något sätt mår man sämre med värmen.

Du är då en sann viking. Att bada i sådant kallt vatten...nej fy bövelen. Jag badar endast i fisljummet jag! Men så är jag ingen viking som du heller:)

Skönt att du snart slipper pendlingen. Nu får du vara på hemmaplan och fnula med ditt och snart har du fullt upp med nykomlingen också.

Vi har också haft kalas väder hos oss ett bra tag nu, och prognosen säger att det skall stanna minst till på lördag. Helt fantastiskt! Om man inte är sjuk då vill säga... för oss kom vädret som ett brevpå posten. Visserligen arbetar jag fortfarande men dessa två veckor är lugna och jag har kunnat frigöra massor av tid för att kunna måla ute och överallt. Nu är vi nästan klara och jag fattar inte att det gick så fort nu på slutet.

Ni verkar också vara klara snart...med målningen dårå. Att du tycker det är så kul med målning då?! Inte min melody i varje fall. Eller jo kanske lite förresten.Det är kul efteråt när man får se resultatet förståss:)

Nu måste jag vidare runt och hälsa på några till. Har inte riktigt hunnit med på senare tid. Får så dåligt samvete då jag själv uppskattar alla fina kommentarer och inte själv skriver tillbaka.

Ha det bäst och stor kram.

Maria

Tinnar och torn sa...

Hejsan vännen! Missade att du kände dig dålig men skönt att det är bättre nu. Ser så härligt ut med doppet du gjorde där. Alldeles kristallklart vatten. Najs! Ha en toppensommar. Jag kommer absolut att kolla in då och då men jag har tagit lite ledigt från datorn. Nu har vi precis fikat så nu ska vi ut och börja tvätta huset och måla o ha oss. Kraaaaam P.

StrandviksVillan sa...

Det blir snart stora förändringar för dig igen *blink blink*
En ny arbetsplats kan man nästan säga, ja så känns det faktiskt ibland...

Må så gott!
Jag kanske inte kommenterar så mycket nu en tid, men kikar in ändå!
Kram!!