tisdag 16 juni 2009

Arbetsbyxor version 28+3

Japp, nu är jag officiellt ganska jättegravid - nu går inte ens Lars arbetsbyxor att knäppa längre! Förundras fortfarande över att det inte är någon producent som ser potential för att tillverka arbetsbyxor och trädgårdsbyxor för gravida. Kanske skulle ta och ringa Garden Girl - de om någon borde ju satsa på det!Från arbetsbyxor till blommor - måste bara visa upp den härliga buketten med blommor som jag fick från svärmors trädgård i helgen! Pioner som är på väg att slå ut, lite mer rosa blommor och härligt doftande jasmin. Nu står de så fint mitt på matbordet, håller tummarna för att de håller sig fina tills jag kommer hem på torsdag.

1 kommentar:

Maria sa...

Haha, hej på dig tjockis;-)

Det är så charmigt och vackert när byxor och kläder sitter "tajt" på gravida kvinnor. Särskilt på dig.... Jag gick också omkring med Luddes kläder när jag väntade Alexandra. Hans skjortor var sköna minns jag, även hans snickarbrallor i jeans som var väldigt moderna på den tiden. Trots att hans brallor var enorma egentligen på mig hängde de kvar tack vare hängslerna, magen den fick fritt spelrum däremellan.

Hoppas Lars-gutten läser ditt senaste inlägg och söker upp en Garden åteförsäljare nu. Det är de skönaste byxorna jag någonsin ägt. Skulle egentligen gärna vilja traska runt i dem jämt, men det kanske inte passar sig för kundbesök:)

Förstår att du längtar efter din ledighet nu. Med en sommar för dörren, allt kul som händer hemma och bebis i antågande är det inte alls kul att pendla som du gör.

Jag själv räknar ner nu. Jobbar två veckor till sedan blir det fem härliga lediga veckor. De första tre hemmavid och de sista två vid medelhavet;) Förra året tillägnade vi HELA vår semester på husbygge! Det sitter kvar faktiskt. Visst var det roligt samtidigt som det var fruktansvärt jobbigt. Tänkt dig att komma tillbaka till arbetet efter semester grå och utarbetad med kommentarer från andra om att man ser sliten ut.... men det var det värt med facit i hand:)

Nu måste jag jobba....

Ha det bäst och massor av onsdagskramar till dig.

Maria