tisdag 16 juni 2009

P.s Appropå Garden Girl...Med det här kittet hade jag blivit en trädgårdsfixarfantast över natten. Lovar.
...så är jag galet avundsjuk på Lundinskans byxor från Garden Girl som hon fick av sin söta man. Undrar om min man kan läsa det här och köpa ett par likadana till mig...? (Om du gör det älskling så lovar jag att ta fullt ansvar för att klippa gräsmattan resten av året. Deal?) D.s

2 kommentarer:

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Tjoho!
Jag är HELT övertygad om att du har ett par nya byxor som väntar när du kommer hem. Hade jag dealat så med Jonas hade han köpt 5 par. Minst! Haha!

Det där med grunden...Jag begriper väl att ni har en grund, det var klumpigt formulerat av mig. Haha! Vad jag menade var att jag undrade varför ni (Lars) inte valde att sätta block eller någonting annat den sista biten längst ner. Du vet som det är på ett vanligt hus. Jonas har också byggt garaget här likadant och när det regnar slår det upp grus och annat på väggen och jag retar ihjäl mig på att det blir så smutsigt. Frågade honom varför i går och han bara tittade på mig som om jag var knäpp. "Man bygger så och för den delen brukar väl inte du bry dig särskilt mycket om lite smuts", var det enda svar jag fick. "Jahaja..ursäkta om man försöker vara lite estet."

I min värld borde man kunna satt block längst ner på ytterkanterna, på plattan, och sen byggt reglarna på dem. Men, men, vad vet vi kvinnor;-)

Det var SÅ jag menade.

Vad superduperfin magen är, Caro:-)

Kramkram!

Soltorp sa...

Hmm ja kan oxå tänka mig ett par trädgårdsbyxor, dom som Lundinskan fick var snygga!