söndag 14 juni 2009

Dagens kompanjon

.
Japp, idag har jag och 10 liters hinken med Visir haft lite kvalitetstid ihop. Vi har jobbat hårt för att grunda garaget och göra klart för målning inom kort.
.
Det var härligt att få komma ut och bidra med lite värdeskapande (för att prata "konsultsk"), att faktiskt få hjälpa till på ett lite mer aktivt sätt än att bara sköta markservice. Är man Målarmästare så är man - där har jag en ohotad position här på Karlsebakken - och den uppgiften varken får eller vill Lars ta ifrån mig!
.

Medan Lars har spikat klädning på sista väggen (den som är till vänster på bilden, upp mot slänten) har jag grundat 2/3 av den här väggen...

...drygt 3/4 av den här väggen...

...och 2/3 av den här väggen.

Enda anledningen till att jag inte har tagit hela väggarna är kort och gott att jag inte är 2 meter lång. Det vill säga - för att nå helt upp i topp på alla väggarna så var jag antingen tvungen att stå högst upp på en hög stege eller uppe på "tredje våningen" på byggnadsställningen. Kändes inte som att det var helt aktuellt med bebis i magen - trist om man skulle råka trilla ner liksom...

5 kommentarer:

Maria sa...

Nej fy det får du inte göra! Bättre att någon annan tar på sig den uppgiften.... att måla uppetill menar jag och inte ramla förstås:)

Själv ska jag ta tag i penseln här snart. Det har tydligen fallt på min lott att måla 700 meter staket pinnar tre gånger på alla fyra sidorna! Bara vädret är okej vill säga. I den här takten ser jag inget slut på slutförandet av altanen.

Vilken fin bilbarnstol. Jag känner mig som en stenåldersmänniska då jag ser vilka finnesser som finns att tillgå idag. På min tid fanns det inga såna flaschiga saker. Låter som jag är hundra år.

Det är så mycket som ändras hela tiden. Inte bara det tekniska och finnesser med vagnar och sådant. Bara en sak som när Rebecca föddes. Då hette det att man skulle lägga barnet på mage ALLTID för att undvika spädbarnsdöd och sånt. Jag var helt förskräckt på nätterna då hon själv vänt sig om och lagt sig på rygg. När sedan Alex föddes 6 år senare skulle de ABSOLUT ligga på rygg för att undvika det samma. Snacka om att man vart förvirrad?!

Usch, jag måste jobba och jag har nada lust idag! Tur att man är frigående. Det är bara det att det jag inte gör idag måste jag ändå göra sen och sen har jag säkert mindre lust än jag har nu:(

Nä nu måste jag nog dra vidare innan jag blir allt för neggo här hos dig.

Ha det gott vännen

Kram Maria

Vimsingen sa...

Oj vad stort garaget blir!
/Vimsingen

StrandviksVillan sa...

Nej usch, du måste ju vara rädd om magen!

Hihi, samma arbetsfördelning hos oss: maken bygger och jag målar.

Take care! Kram!

Ida sa...

Heihei!

Næh, er det mulig? Er du i stand til å drive med den slags arbied nå ??? Jeg er imponert - jeg orker ikke tanken på å male/grunne utefasade - det er jo TUNGT!!! Kanskje det setter i gang en fødsel om en liten stund.. hihi.. sånn midt i august kanskje?? ;-D
Utrolig spennende med en liten en i magen da - er det første ? Dere har iallefall utrolig mye morsomt, spennende og glede i vente! Dere må virkelig NYTE de første ukene, selvom de kan kjennes litt tunge - fra nyfødt til baby er veien kort - og fra baby til liten gutt/jente er veien enda kortere! De blir så fort store ;-D

Tusen takk for knallfin tilbakemelding på navnfesten - kopier gjerne alt du.. hihi.. bare ett kjempekompliment det ;-D Haha!

Ha en super kveld! Klemmer fra Ida

Charlotta sa...

Hej Carro!

Jag blir också orolig när jag hör att du skall stå på stegar och måla. Absolut förbjudet. Tänk på att du är framtung och lätt kan tappa balansen.

Ert garage är nog det största jag sett. Skall bli kul att se hur ni fixar till det inuti också...

Ha det nu så bra och sköt om dig.

Kram //Charlotta.