torsdag 4 juni 2009

Bloggtips och kursandeEtt snabbt litet inlägg innan jag drar på kurs i eftermiddag. (Ska för övrigt hit, ska bli härligt med lite salta vindar!)
.
Måste passa på att tipsa om en relativt ny blogg, The Soho Lifestyle Blog. SoHo är ju inte bara ett område i New York (South of Houston Street) och London men också ett av mina absoluta favoritställen i Göteborg. Deras uteservering är underbar i eftermiddagssolen, brunchen på helgerna är supersmarrig (de har äkta american pancakes med lönnsirap och allt!), linguinepastan på middagsdejten med tjejkompisarna är grym och deras bakverk är inte att leka med... Känslan de vill skapa genom inredningen med rum i olika stilar (favvisen är nog ändå Newport-rummet - närmare Hamptons än så kommer man inte i Sverige!) fungerar perfekt.
.
Nu har en av ägarinnorna alltså startat en blogg i samma anda, The Soho Lifestyle Blog. Än så länge ser det lovande ut - varierande läsning, bra tips och massor av goda recept. Tips: klicka på What's going on i vänstermarginalen så får du senaste nytt om vad som händer på Soho, de har ofta olika typer av temakvällar som kan vara kul att få med sig om man bor i Göteborg eller ska på besök.
.
Nope, det här blev längre än vad jag hade tänkt, nu får jag fokusera lite tills det är dags för avresa mot Tanumstrand!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilken härlig restaurang! En sån man själv skulle vilja äga!!! Älskar restauranger och hotel med häftig inredning och nytänkande liksom. man får så många idéer!! Hoppas det blir en trevlig vistelse. jag ska gå in och titta på den andra bloggen senare! Kram Soltorp Vivi

Charlotta sa...

Hej!

Soho är ett av mina favoritställen också. Jag och mina arbetskompisar går ofta dit för en spontan afterwork. Älskar både miljön, maten och framför allt läget.

Hoppas du får en härlig helg på västkusten! Du får väl vifta lite extra med den gulblåa flaggan imorgon!!!

Kram

//Charlotta.