tisdag 23 juni 2009

Barnrumsinspiration


Ska strax (vääldigt strax inser jag nu...) på sommaravslutning med jobbet men måste bara visa upp en bild jag hittade på ett underbart barnrum. På Länna möbler har de serien Stockholm Kids från Engelsson och både sängen och skötbordet är PRECIS det jag är ute efter! Lite dyrare än det vi hade tänkt men det vete sjutton om jag inte bara ska ta och strunta i det där med budget den här gången. Kan säkert spara in på något annat. Eller äta havregrynsgröt den kommande månaden.
.
Visst är det fint!?

5 kommentarer:

Em, 15 år och gravid med tvillingar. sa...

Jag ville också ha dom där möblerna men det skulle bli för dyrt. Hittade dock liknande på Ikea fast omålade och istället i trä.

Tack för din kommentar förresten! Jätte fin.. :)

Kram.

Maria sa...

Godmorgon lilla tjockisen;)

Ibland tycker jag att budgetar är till för att spräckas.... om det finns goda argument för det. Och det finns det ju denna gång. Eller hur:) Spara in på annat kan du göra.. MEN aldrig på mat hörrö. DU måste äta ordentligt och allsidigt för du har någon annan att tänka på. Låt L käka blodpudding i en månad och låt Odin tugga på ett ben.... men du, du ska äta ordentligt du!

Kram Maria

Frida82 sa...

Superfint!

Charlotta sa...

Klart du skall klippa till på det skötbordet som du fastnat för!!! Dessutom verkar det ju funka som en byrå som bebben kan ha glädje av många år framöver.

Säger som Maria. Havregrynsgröt är både gott och nyttigt. Men käka på nu, Gumman. Du behöver krafter och det lilla livet i magen behöver lägga på hullet de sista två månaderna. Visst är det sjukt att tänka sig att barnet därinne faktiskt är "färdigt" nu? Jag hade svårt att fatta detta den sista tiden. 9 månader verkade ju vara en evighet - och så vips är man nästan framme vid målet.

Ta det lugnt nu!

Kram //Charlotta.

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Ät havregrynsgröt, gumman. Du kommer att ångra ihjäl dig annars, de är ju så fiiina. Eller...köp något fint på blocket (eller motsvarande på norska) och måla vitt själv.
Vad du än gör kommer det att bli kanonfint:-)

Kramkram