onsdag 3 juni 2009

Man vet att man är en riktig husmor när...


....dagens största glädje och tillfredsställelse är att stå och se ut genom de nytvättade fönstren.

Eller ja, näst största då - efter att komma hem till mina älskade pojkar såklart!

3 kommentarer:

Charlotta sa...

Hejsan svejsan!

Jag har tagit en liten paus från bloggeriet, men nu är jag tillbaka och har hunnit runt hos mina "favvisar" för att se vad ni gjort de senaste dagarna.

Så kul att få veta lite mer om dig. Det där med Göteborgs-Posten har vi verkligen gemensamt. Jag måste ha min dos GP på morgonen!! Och den där fräscha äppledoften är också en av de parfymer som jag aldrig tröttnar på.

Det är en rejäl kula du fått på magen nu! Tänk vad tiden går fort - nu har du nästan bara slutspurten kvar. Du var jättefin i festklänningen!

Blir småstressad av alla som har nytvättade fönster. Vi flyttade in i huset i december och vi har ännu inte tvättat fönstrena. Måste fixa en megahög stege först. Plus en snabbkurs i hur man övervinner sin höjdfobi...

Kram

//Charlotta.

Tinnar och torn sa...

Välkommen hem :o)

Härligt med nytvättade fönster, mina har så mycket pollen på sig nu att det inte är klokt!

Du jag måste bara skratta åt din ord-vits i inlägget nedan. Fyller-i övning hahaha....det var kul ju, gravid och allt. Jättefin magge i den klänningen med. Tjusigt. Roligt med tillställningar där man kan ha en sådan festblåsa.

Jag kollade på tv igår, på det norska Barnmorskorna, härligt program. Jag gillade det svenska programmet med men det verkar på något sätt lite lugnare i Norge, det kanske bara är en känsla men när jag satt där och tittade så tänkte jag på dig och vilken tur för dig att du ska föda i Norge.

Himla kul att få läsa lite info om dig med. Det därmed väskorna visste jag redan, tror du nämnt det någon gång! Nä nu sitter jag här o blajjar, jag som ska till Ikea.

Kramar; en hel hög //Petronella

Maria sa...

Hej där lilla "kulan"

Vilken fin mage du har, och vad fin du är i klänningen. Visst är det märkligt hur det kan uppstå konstiga saker på en själv på bild som man absolut inte ser i spegeln eller så. Tänker på det här med dubbelhakor... haha. Jag själv tycker ite alls att jag är fotogenisk. Herregud nej! Det kommer med massor av skumt på bilder.

Kul läsning om dig. Man tror att man vet ungefär och vips dyker det upp något spännande nytt man inte visste eller anade om individen:)

Vad gör jag? Jag har ju inte tid med sånt här egentligen. Back to work med mig. BUMS!

Kraaam

Maria