tisdag 28 oktober 2008

Ännu mera utmanad

Åh, jag tycker det är så roligt med utmaningar! Så kul att läsa alla andras små hemligheter...! Och så får man utmaningen själv. Vilket ju är jättekul eftersom det betyder att någon annan (Maria i Lundins nya hus detta fallet!) faktiskt är lite nyfiken på vem jag är. MEN. Det betyder ju också att man måste komma på vad man ska skriva själv... Här är mitt bidrag - hoppas att det var lagom avslöjande! :)
Reglerna för utmaningen är följande:
1.Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
2.Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
3. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
4.Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.
Oki, here we go. Här är sju saker om mig som de flesta (utom familj och nära vänner) kanske inte vet om mig:
1. Jag är hysteriskt mörkrädd och är alltid övertygad om att det a) ska titta in någon genom fönstret, b) någon ska hoppa fram ur närmaste buskage/runt närmaste hörn på kvällen. Även om jag har sambo och 40 kg labrador intill mig. Jag skulle alltså ALDRIG kunna bo sådär härligt lantligt som t.ex Pellan och Örjan. Jag hade dött 15 ggr varje kväll.
2. Jag är ganska pedantisk. Ok, väldigt pedantisk. Gillar när allting ligger/står/hänger exakt symmetriskt, i perfekt vinkel och i färgordning/storleksordning/annan logisk ordning. Det inkluderar till exempel hur handdukarna hänger över duschväggen, hur tröjorna är sorterade i garderoben och hur flaskorna står i badrumsskåpet. Jag vet, det är lite sjukt...
3. Jag har vuxit upp i renovering. Mina föräldrar renoverade vårt andra hus i 11 år och när det inte gick att göra mer flyttade vi. Och de undrar hur jag har kunnat bli så upptagen av inredning, renovering och hemmafixande!?
4. Jag är också uppvuxen i en riktig Volvo-familj - alla jobbar/jobbade på Volvo. Inklusive jag själv ett tag. Därav mitt kanske, för kvinnor, inte helt normala intresse för bilar, branschen, nya bilmodeller, bildesign etc.
5. Jag har en hemlig crush på Blair Underwood. När han spelade i SATC, aahh... Men säg inget till L....
6. När jag träffade L första gången så blev jag skitsur för att han bara gav mig en god natt-kram, vände sig om och gick efter att vi hade spenderat en helkväll på restaurang tillsammans med ett gäng kollegor. "Han kunde väl åtminstonde har försökt" tänkte jag. Tur att jag är en handlingskraftig kvinna som tog tag i saker och ting när jag kom tillbaka till Tønsberg några veckor senare...
7. Jag ÄLSKAR McDonald's. Hade jag inte haft någon som helst självbevarelsedrift (eller bott i Norge - här är det ett rån att gå på MackeDonken) så hade jag ätit där varenda dag.
Sådärja - då var det avklarat! Egentligen ska man ju sända denna utmaningen vidare till sju andra bloggare, men det verkar som många redan har svarat. Här är iallafall tre som nu får stoltsera med lite hemligheter på sin blogg eftersom jag är lite nyfiken på vad de kan komma med...!
Känn er utmanade!

Måste bara avsluta med några bilder från i helgen. Skrattade vilt åt Vivekas roliga inlägg för ett tag sedan om fula saker som någon borde designa om. Mitt bidrag till debatten är avloppshålen i handfatet. Lösningsfokuserad (aka "Steal it with pride" - denna idéen kommer från min kompis I's mamma) som jag är tog jag några fina svarta stenar och la där istället. Voilà - mycket bättre!


Mina fina svarta och vita stövlar fick lufta sig i söndags när vi klippte ned resten av häcken.

P.s Någon som vet varför det ibland inte går att få till några mellanrum i texten?? Har försökt att få till det i 20 min nu - jag ger upp... D.s

9 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Kul att få läsa lite mer om dej! Hehehe, jag är faktiskt med mörkrädd men man vänjer sej lite granna i allafall! Snygg lösning i handfatet och väldigt snygga stövlar:o) Visst blir man irriterad när det inte funkar med textredigeringen, har ingen aning om varför heller. Ha det /Kram Petronella

StrandviksVillan sa...

Så intressant att läsa, och vet du, jag kunde skriva samma sak som du skrev på ettan och tvåan!
Tack för utmaningen, den antar jag, måste klura nu på vad jag ska svara...
Tack för att du tänker på Lillebror också! Vi skulle egentligen till "stora sjukhuset" på måndag för en operation på tisdag, men de ringde igår att vi inte ska komma ändå för läkaren är inte på plats. SUCK säger jag! Andra gången det blir uppskjutet! Man har ju ordnat med jobb, dagvård, övernattning, provtagning mm och så blir det inget. Nu blir det troligen i början av december. Man vill ju bara ha det från sig...
Ha en bra dag! Kramis från Anki

StrandviksVillan sa...

Jo, när det inte går att göra mellanrum så brukar jag lägga in en punkt eller annan krumelur så får man en extra rad!

Viveka på Humlebacken sa...

Hehe, kul att det är fler än jag som reagerar på att vi omges av fula saker... och jättekul när folk kommer på bra idéer som löser problemen. Tack för avloppstipset!
kram

Ida sa...

Carro min älskade Carro!
Du är för go om dina "hemligheter"!!
Det är ju sååå sant men vi gillar dig ändå ska du veta!!
Massa kramar från Tranås!

Viveka på Humlebacken sa...

Blä för snö:)

A home far away sa...

Hihi kul utmaning, jag antar den, man får alltså skriva fritt 7 sanningen om sig själv...hmmm får nog fnula ett tag på den:-

Superfin idé i handfatet, har redan lagt stenar där!

Kram Gunilla i Singapore

Maria sa...

Hej Caroline, det var en kul läsning. Vi är lite lika där, mörkrädd + Mc donalds;)

Får jag låna din gummistövelbild? Planerar att skriva om alla varianter som finns och dina var ju fina;)

Ha det/ Klem Maria

Leena sa...

Tjoho!

Det var ju väldigt vad många bloggare det är som är mörkrädda. Konstigt, att det är så många alltså.
Kul att få veta lite mer om dig och tack för smart avloppstips. Tror jag ska lägga gråa stenar i våra gästrumshandfat, sen när vi är klara.
Och visst får du skriva om tipsen på Stajlas sida. Inga problem alls:-)

Ha en härlig helg!