onsdag 15 oktober 2008

Appropå förra inlägget


Fick nämligen rapport hemifrån sent igår kväll:

(L) - Jag har en överraskning åt dig när du kommer hem....
(jag) - Åh, säg då!!
(L) - Nej, det tänker jag inte.
(jag) - Jooo, kom igen då!! Snälla? Schyssta? Världens bästa?

Jag bönade och bad. Hotade med div tomma hot (kan ju aldrig hålla dem ändå...). Försökte flörta till mig svaret. Och till slut - BINGO!

(L) - Okej då. Jag har inte tagit det så lugnt igår och idag som jag sa. Jag tänkte att det var bättre att få allt klart så att vi kan mysa i helgen istället för att hålla på med listerna.

(jag) - IIIIIIHHHHHHHHH, I LÖÖÖVE YOU!

Världens Bästa Sambo har alltså - trots att han borde vila upp sig efter Arga Feberns Attack i förra veckan - spacklat, putsat och målat färdigt fönster-, altandörr- och golvlister i vardagsrummet. På två dagar. Efter jobbet. I love him.

Just nu är han och svärfar E och inhandlar 2st golvlister - en som ska ligga vid altandörren och en som ska ligga mellan vardagsrummet och hallen. Och det mina vänner - det betyder att vi har en futtig omgång med målarfärg i köket och kakel ovanför köksbänkarna kvar. Sen är faktiskt den här renoveringsomgången klar på nedervåningen. Herregud. Dags att lägga champagnen på kylning kanske?
Här kommer det en golvlist i ek...

...och framför altandörren kommer det också en eklist. Just nu ser man nämligen rätt ner på en tjock bärande balk. Och snubblar över hålet. Väntar bara på att hitta Den Perfekta Mattan under matbordet också, just nu lyser den med sin frånvaro...

3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Vilken härlig överraskning och ÅÅÅÅÅ så fint i matsalen!! Härliga stolar och så fina ljusstakar på bordet. Tjusigt!!

Björn sa...

Bord + stolar ser misstänkt likt ut som hos en mycket trendkännslig numera stockholmsbo ;)

Frida82 sa...

Hej vännen!
Låter som du skaffat dig en bra karl :)
Vad fint ni får det hemma.
Hemma hos oss vilar renoveringen just nu då Stoffe typ jobbar nonstop just nu, men framåt jul så innan Ärtan ska komma ut :)

Kramisar!!