onsdag 15 oktober 2008

Meh - här är den ju!

Bild lånad från Classic style in the City - tack!
Jag har länge hävdat att Slettvoll har en given plats på listan över 10 Bästa Sakerna Med Norge. Men nu när jag hittade den här bilden med lampan jag har letat så ivrigt efter så är det min totala övertygelse om att Slettvolls plats på listan är cementerad för all framtid.
Tyvärr finns inte Slettvoll i Tønsberg (vilket för övrigt är en stor skanadal) utan närmaste butik ligger i Drammen. Men nu som L har gjort listerna så fina hemma så har vi ju faktiskt hela helgen över till annat. Kan man kanske ana att det blir en liten biltur på lördag...?

4 kommentarer:

Eikkala sa...

Den lampan är fin... kör försiktigt på lördag ;0) Nu ska jag tassa vidare i din blogg
Kram sari

Tinnar och torn sa...

Fina möbler :o) Du måste visa sen om det blir några inköp! Trevlig helg! Kram Petronella

Maria sa...

Hej,

jag drömde om dig inatt! Du behöver inte vara orolig dock, det var en very nice dröm om renoveringar och borta hemifrån många dar i rad och så. Vi träffades någonstans av en händelse och lyckades lista ut att vi var just vi;)

Vilken underbar sambo som fixade så mycket då du var borta. Fast tror du inte han kämpade så hårt under veckan för att du skulle "tagga ner" till helgen och bara umgås med honom i lugn och ro;)

Ha en härlig och underbar helg.

Kram Maria

becka sa...

Glömde ju att berätta för dig att jag igår, på vägen till jobbet, upptäckte en Slettvollbutik två gator nedanför min lägenhet..Har aldrig ens reflekterat över att den ligger där innan. Anyway..nu har du en anledning att komma och hälsa på! Iochförsig får jag nog erkänna att det kanske är lite mer ekonomiskt hållbart att ta bilen till Drammen än till Malmö :)

Kram