lördag 1 november 2008

Kan någon få det att sluta gå så fort...?


Jag hinner ju inte med... Dagarna springer ifrån mig och nu inser jag att det var alldeles för länge sedan jag skrev sist! Vill börja att tacka för alla söta kommentarer på mitt senaste inlägg - så roligt att höra ifrån er!!
.
Idag har det varit en riktig mys-lördag och fantastiskt höstväder. Började med en härlig morgon-powerwalk med Odin i solen, sen fastnade L och jag framför TV:n och ett program där ett irländskt par restaurerade en gammal kyrka på Irlands västkust och gjorde om det till ett semesterhus. Det var helt fantastiskt!! De gjorde det verkligen sten för sten och anpassade boendet varsamt till den gamla stenkyrkan som inte hade varit använd på över 100 år. Och resultatet - heelt otroligt!
.
Sen drog vi ut på gardinjakt och hittade ett fantastiskt tyg....som kostade 500 kr/m. Lite utanför gardinbudgeten (ska ha sisådär 15 meter gardiner totalt...) men om vi använder våra gamla gardinstänger? Och återanvänder gamla liftgardinen i köket. Och inte köper nya gardiner på 5-6 år sådär. Då kan man ju faktiskt se det som en ren investering, eller hur...?
.
Nu är L och hjälper sina föräldrar att skära ner några träd och jag städar så länge. Typ. Var ju bara tvungen att kolla hur Maria, Pellan, Viveka, Charlotta, Leena, Anki och ni andra har det först. Men NU ska jag faktiskt sätta igång att städa. Kl 19 kommer det middagsgäster och då ska det vara städat, maten ska vara färdig, bordet ska vara dukat (ungefär som på bilden tänkte jag!), jag ska vara ombytt och pulsen ska vara under 100. Helst. Heregud, det är ju gott om tid -klockan är ju bara fem.
.
Nämnde jag i mitt förra inlägg att jag er en obotlig tidsoptimist också...?

4 kommentarer:

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Du har en hyggelig og personlig blogg, og du skriver så varmt om familien din, hit kommer jeg tilbake. Bildet av festbordet ser fint ut...nå er det bare å vente på gjestene.
Klem...Ellen

Viveka på Humlebacken sa...

En klar investering, gardintyget alltså, men vi vill gärna se det på bild!!!

StrandviksVillan sa...

*Fniss* du e för härlig!
Hälsningar från en annan tidsoptimist... :P Jag skulle ju egentligen inte ha tid att sitta här nu heller, men jag "ska bara"... och vips har det gått en timme.
Har inte tagit itu med utmaningen ännu, ska försöka ikväll. Är bara så trött idag, gääääsp.
Ha det gott! Anki

Maria sa...

Ja jag vill åxå se gardiner på bild! Herregud jag är ju mitt uppe i gardineriet;)

Hoppas ni haft en härlig helg och att du hann med alla dina bestyr inför middagen i lördags.

Snart får du se dina gummifossingar på min blogg;)

Kram Maria