måndag 20 oktober 2008

Gör din röst hörd!

Här sitter jag och knepar och knåpar och så slog det mig - undrar vad min kära läsare där ute i cyberspace faktiskt vill ha?
Nu ska det ju sägas att jag skriver mest för att det är roligt och för att mamma, pappa och de närmast sörjande inte ska behöva ägna varannat telefonsamtal åt alla idéer och funderingar som vi har med huset. Men trots allt - ni är en trogen skara läsare som är inne och hälsar på nästan varje dag och självklart vill jag ju veta vad ni tycker är roligast att läsa om! (Så att jag kan fjäska lite för er när jag behöver ett eller annat tips eller så...)

Så - get to work! Kan USA så kan väl ni? Go Obama! Ehh...eller alltså - Karlsebakken37 menar jag.... Såklart. Till höger finns det några alternativ att välja på och ni får kryssa i så många ni vill. Så generös är jag. Är det något ni saknar? Ja, bara släng in det i kommentarsfältet så blir det noterat!

I väntan på att få veta vad ni faktiskt vill ha så får ni hålla tillgodo med några detaljbilder hemifrån:

Förra helgen blev det (samtidigt som resten av huset...) storstädat på altanen. Det var den sommaren...

Finaste sopskyffelsettet från Norrgavel. En fölsispresent från mamma och pappa och ett mycket välanvänt sådant. Älskar att slippa dra fram dammsugaren varenda gång det är lite smuligt på golvet och samtidigt ser det väldigt sött och dekorativt ut där det står och matchar både golv och bänkar!

1 kommentar:

Tinnar och torn sa...

Hejsan!
Jag tycker den är bra som den är :o) Kram Petronella