måndag 6 oktober 2008

Kakeluppdatering

Jag måste bara börja med att tacka Pellan, Anki, Malin, Frida, Suz och alla andra som har lämnat råd och idéer om vårt kakel! Så otroligt många smarta tips och fina länkar! Vilken lyx att ha massa vänner som bara öser in tips när man frågar, det är verkligen en oväntad men positiv bieffekt av att ha en blogg.

Det verkar som att vi landar på 7x7 cm glasmosaik och jag tror att det kan bli hur bra som helst! Men så stötte vi på patrull igen - blankt eller frostat? Jag är för blankt - L vill sandblåsa kaklet så att det blir frostat. Vad tror ni om det då??

I övrigt blev inte helgen så produktiv som vi hade hoppats - vi råkade fastna hos våra kära vänner R och O på lördagskvällen och trillade därifrån... sent. Söndagen gick åt till att slicka såren, bli människor igen och sen försöka ladda inför veckan. MEN - vi hann med att hämta det här på stan på lördagen så nu är vi iallafall ett steg närmare fina lister och en finfin fondvägg!


Spackel till att spackla spikhål i listerna innan vi målarHär är färgen som ska bli ränder på fondväggen - Marrakech från Jotuns Lady-serie

3 kommentarer:

Anka sa...

Nydelig farge. Har merket meg den fra fargekartet:-D God kveld.

Frida82 sa...

STå på dig vännen, jag tycker helt klart ni ska köra på blank kakel, inte frostat :)

Kramisar Frida

Tinnar och torn sa...

Varsågod :o) Ska bli kul att se hur det blir till slut. Jag skulle nog ha satsat på blankt jag med! Kram Petronella