lördag 11 oktober 2008

Nu kör vi!

Lördag förmiddag och jag är laddad - nu sätter officiellt Den Produktiva Helgen igång! Tyvärr ligger min älskade L i soffan och är "döende" (som bara män kan bli) i feber så jag kan nog inte räkna med så mycket hjälp därifrån. Men det ska inte stoppa mig - här ska städas, tvättas, rensas i förråd och inte minst spacklas och kanske målas lite också. Multitasking har alltid varit lite av en stark sida hos mig så jag ska nog hinna med allt och samtidigt pyssla om min sjuke man där borta i soffan. Återkommer med rapport - ha en härlig lördag!

2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Jag blir verkligen imponerad om du hinner med allt det där i helgen! Visserligen har du väl inga barn som håller dig i byxbenen... Ska bli spännande att höra hur det gått!
Åh, din jordglob är verkligen jättefin, har ju sagt det förut också!

Susanne sa...

Du är galen..!! ;)
Själv var jag superstolt över att jag hann slänga in två maskiner tvätt på söndagkväll när jag kom tillbaka från en heeelt underbar höstdag i ett soligt London!:)

Ses snart kram kram!!

ps. du som är så handy kanske kan hjälpa mig med vår tv.. jag fick ett utbrott i helgen när 3:e antennsladden jag köpte inte funkade..*grr*!