fredag 27 februari 2009

Besvikelser, vänner och bättre humör

Vi hade iallafall tur med vädret...!


En del dagar börjar liksom bara inte bra. Idag är en sån dag. Det är då man är innerligt glad och tacksam över fantastiska vänner som bara genom sin närvaro och ett par koppar te hjälper att få klarsyn i svåra frågor och att få en på så mycket bättre humör.

Och det är klart - även om vissa saker bara är crappy idag så är det en fantastisk vinterdag med massa fågelkvitter utanför fönstret, snön som börjar smälta och solen som faktiskt värmer i ansiktet nu. Hopp om våren = hopp om livet!

Och så börjar jag att bli liiite, liiiite friskare nu. Tror jag. Eller så inbillar jag mig det bara eftersom jag börjar bli riktigt trött på att vara sjuk nu. Äh, "fake 'til you make it" har alltid funkat bra för mig alltså...!

God helg på er go' vänner - äntligen fredag!

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej vännen,

vissa dagar är bara tunga och tråkiga och då är det verkligen precis som du skriver skönt med nära som orkar lyssna på vad som tynger.

Idag är det söndag och solen skiner som aldrig förr här:) Bara en sådan sak ger energi. Hoppas solen skiner på dig med:)

Jasså ni går inte bara i bebistankar, ni har även bröllopsbestyr att se fram emot. Då har du mycket att göra och se fram emot framöver! Kul!

Hoppas att du mår bättre nu och att du får en mild och behaglig arbetsvecka.

Kram på dig lilla plutta!

// Maria

Tinnar och torn sa...

Nämen...är bara runt och ska säga gonatt till mina bloggisar o vad ser jag...mår du inge bra??? Jag hoppas verkligen det gått över nu i helgen så du mår finemang nu. Stor kram till dig och dina vänner som ställer upp!! Nattinatti Petronella

Maria sa...

Hej gumman,

sitter och funderar på din "crappy" dag du hade i fredags... nu hoppas jag innerligt att du fått en bra start på denna nya veckan och framförallt just idag, för idag är faktiskt första dagen på resten av ditt liv;-)

Puss å kram

Maria