tisdag 24 februari 2009

Bröllopskonkurrens?

Bild lånad från www.aftonbladet.se


Hmm, kvällstidningarna hävdar bestämt att idag är dagen då Victorias och Daniels förlovning blir officiell. Experterna menar att bröllopet då står i juni eller augusti 2010 - med andra ord har bröllopsplaneringen på Karlsebakken kanske fått sig lite konkurrens?? Ingen kunde vara gladare än jag, sann rojalist som jag är, men kan ändå inte låta bli... Härmapor, hmpf! :)

4 kommentarer:

Catharina i London sa...

Hej Caroline!
Forst och framst vill jag saga GRATTIS till graviditeten, vad underbart! Att vara gravid har sina ups en downs saklart, men det ar ett otroligt spannande aventyr, och for att inte tala om nar priset kommer i slutet, ett litet liv, som Ni har skapat. Det ar sa ofattbart, och ibland nar jag tittar pa Sean forstar jag fortfarande inte hur det hela hande egentligen.
Tack snalla for din otroligt fina och uppiggande kommentar. Jag los verkligen upp med hela ansiktet nar jag satt och laste den sa min kille fragade vad det ar jag sitter och gor vid datorn hehe.Vad kul att jag inspirerar, jag blir sa stolt! :-)
Ang vagnen sa visst ar den ju mycket store, klumpigare och tyngre an de flesta vagnar just nu, och den ar ju sjalvklart jobbigare att kora, men som min mamma sa till mig “men det ar jobbigt att kora och parkera en Rolls Royce ocksa” – :-) och det var det avgorande for mig nar jag stod i valet och kvalet att kopa den. Anyway, jag ALSKAR min vagn och kanner mig som en prinsessa nar jag gar omkring med den. Lycka till med allt nu, jag kommer kika in regelbundet for att se hur det gar for dig,
Kramar, Catharina

Josefin sa...

Jag hänger inte med här längre :) Bröllop nu också, Jisses va kul! Du har ju en sann veteran att fråga om det är något du behöver veta. Planerade ju trots allt kalaset i över 1½ år :) Hoppas du har kryat på dig nu! Stor kram J.

Anonym sa...

*ler* Ja det verkar ju troligt att det är dags för de tu att slå till.... Jag gissar att ni inte behövde vänta nåt år på konungens och regeringens tillstånd *s* Grattis till ert kommande bröllop oxå då.

Viveka på Humlebacken sa...

Jaså, ni ska också gifta er! Grattis igen!! Blir jag faktiskt lika glad över som jag blev när jag hörde om Viktoria innan idag. Jag älskar bröllop, och jag är också en rojalist:)