tisdag 17 februari 2009

TACK!


Hundra tusen miljoner TACK för söta kommentarer och hälsningar!! Ni är så himla goa och fantastiska där ute att jag blir alldeles....rörd. Har fått mer än en tår i ögonvrån av att läsa det ni skrivit och det tänker jag inte låta hormonerna få äran av.

Fast jag är inte så hormonell. Faktiskt. Lars tittar på mig och lovar dyrt och heligt att jag är "nästan som vanligt". Och det skulle väl aldrig falla honom in att inte säga sanningen nar jag först står och stirrar i spegeln på magen som redan börjat puta, funderar på vem som helt plötsligt tog kontroll över min kropp och försiktigt vänder mig om till min älskade sambo (och blivande barnafader alltså - för att undanröja eventuella frågetecken...) och frågar
"-Tycker du att jag har förändrat mig väldigt sedan jag blev gravid...?"

Äh, skämt och sido, vi är fantastiskt glada och lyckliga, myser över magen som redan börjar synas och jag längtar redan (i hemlighet) över att få inhandla de första söta mammakläderna. Men men, även om ni ska få rapporter från De Gravidas Värld (bara säg ifrån om det blir för sällan. Eller gravidrapport overload.) så ska detta inte bli en bebisblogg. Tvärtom, det kommande halvåret kommer vi att ha massor att göra med huset - både inne och ute. Det kommer att fortsätta vara huvudtemat. Det blir bara ett litet tillskott med barnrumsinredning också...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jomen det är ju så kul!! Jag kommer ihåg det som om det var igår, och då är min äldsta ändå snart 17... kan du fatta var tiden tar vägen.. Det går så fort, njuuuuuut! Både av graviditeten och sedan av bebisen. Det är så kort, och så underbart!
kram

Viveka på Humlebacken sa...

sorry, det var jag

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Jag smäller AAAAAAV, vad KUUUUUL!!!
Grattis, grattis, grattis!! Jag har inte besökt mina bloggkompisar med någon reda den senaste veckan pga jobb, jobb, jobb, men ååååh, vad glad jag blev när jag såg din kommentar. Gud, vad roligt för er:-))

Inte konstigt att du sover som en gris. Var glad för det du, det är bättre än att skälla ut sin älskade stup i kvarten eller slåss, som en del gör, eller kreta hål i väggen ovanför spisen och käka murbruk, som min mor gjorde, eller skicka iväg sin man mitt i natten efter gröna äpplen (inte konstigt att jag är som jag är, kanske;-) så var glad och tacksam för din sömn. Du kommer att behöva den nu när du ska kånka runt på övervikt ett tag framöver. Dessutom kommer du kanske att sitta vaken mitt i natten om ett år och längtansfullt minnas denna ljuva tid då du faktiskt FICK sova utan att bli störd. Ha, ha!
Åh, vad kul, det kommer att bli det bästa, mest tidskrävande, jobbiga, fantastiskt underbara som någonsin har hänt er. Alla kategorier.

Och skit i vinet i augusti, jag ska fixa en stor alkoholfri bål enbart till dig och den lille. En som ni inte får ont i magen av, någon av er.
Fast du kanske är så tjock och varm då att du inte orkar ta dig hit...
Jooo, det gör du säkert, du är ju ung och stark. Och så tar du Lars med dig så att du har någon du kan gnälla på, som kan massera din rygg och fläkta dig, när du blir för varm:-)

Vår hyresgäst kör till Oslo då och då, över helgen...men han är iofs inte gravid. Hihi!

Jättejättekram till er alla tre.