onsdag 18 februari 2009

Shine a light

Måste ju ta och visa upp min nya fina vägglykta också! Vi har haft en hörn bakom matgruppen som har sett så tomt ut och där ville jeg egentligen ha upp en den här tavlan där. Men för tillfället känns det inte aktuellt att lägga över 4000 kr på den typen av tavla - inte med allt annat som har liite högre prio just nu.

Så för ett par veckor sedan smet jag in på Skeidar [schejdar] under täckmanteln att vi behövde galgar till nya garderoben. Kom faktiskt tillabaka ut till bilen med galgar också - och lite mer grejer. Bland annat den här härliga vägglyktan! Hade egentligen spanat in en liknande vägglykta i något silverliknande, blankpolerat material med en glaskupa. Så hittade jag den här i en härlig gjutjärnsliknande färg och material och det var kärlek vid första ögonkastet. Den hamnade helt enkelt under armen, genom kassan, ut i bilen, hem och upp på väggen. Och där sitter den helt perfekt - som om den vore gjord just för vårt hörn!

Har satt i ett enkelt vitt blockljus medan jag funderar på om jag ska göra något mer i lyktan. Börjar dock landa på att det enkla är det bästa. Älskar att tända ljuset och se hur skenet gör det där hörnet så vackert. Enkelt och dekorativt. Vår nya lykta är en av mina nya favoriter i huset!

1 kommentar:

StrandviksVillan sa...

Den var verkligen snygg lyktan!
Där på väggen bredvid blir det nog fint med babybilder i svarta ramar *blink blink*