måndag 9 februari 2009

Härifrån till Australien

Idag går också mina tankar till min söta gamla Handels-bästis Kristin som bor i Melbourne och fyller år idag. Grattis gumman! I helgen blev hon evakuerad från sitt hus pga skogsbränderna som då var 300 m från hennes hus. Hon är nu tillbaka hemma igen men bränderna är fortfarande nära. Tânker på dig vännen och håller tummarna för att allt går bra!

Det sätter saker lite i perspektiv - det gäller att uppskatta allt man har för i ett ögonblick kan allt bara försvinna....

4 kommentarer:

Maria sa...

Usch ja, du har så rätt.

Idag sa min Rebecca ang min den dära "bajsnyheten" att "Mamma, vi får ju i alla fall vara glada att det inte handlar om att någon av oss blivit sjuk eller ännu värre liksom"

Då hoppas jag med att det löser sig för din väninna där borta!

Nattiskramis

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej!

Nu har jag läst i kapp.

Först - tvättstugan. Jag säger bara WOW! så fattar du hur impad jag är. Ångrar att jag inte satsade mer i detta rum. Din tvättstuga är ju som ett lyxigt kök med spottar och fina bänkskivor!!!

Och så alla vinterbilderna. Nu blir jag ännu mer avundsjuk när jag ser all vacker snö. Och hunden. Vill också ha en hund att kasta så där!!!

Vilken kontrast till eländet i Australien. Tittar på TV och försöker förstå hur det kan vara möjligt. Hoppas att din väninna slipper att fly från sitt hus igen.

Ha det så bra i ditt vinterparadis.

Kram //Charlotta.

Tinnar och torn sa...

Hej igen bloggis! Finns en utmaning hos mej om du orkar och inte redan gjort den :o) Kram Pellis

Tinnar och torn sa...

Nämen...missade att det var ett nytt inlägg...

Vilken tur din kompis hade, läste att hon var tillbaka nu?! Håller tummarna för att det löser sej med bränderna. Läskigt! Kram igen!