lördag 6 september 2008

Dagens shoppingresultat


Åh, nyss hemkommen från låång tur i stan med svärmor och svägerska. Vi var alla tre så nyfikna på Lunehjem.no's butik IRL så vi började med att styra kosan dit. Och inte helt oväntat var det ju lite av en dröm. Liten söt butik som ligger inne på en bakgård med lågt i tak, otroligt trevligt bemötande - tusen tack Lisbeth! - och bara så mycket fint att gå och titta på, ta på och drömma om. Definitionen av Inspiration helt enkelt! Kunde inte lämna butiken utan den här och den här, men fingrade också på den här och den här - och för att inte tala om julboken! Den SKA jag bara ha, men kändes inte helt dags ännu - jag försöker ju fortfarande komma över att sommaren är över... Fick sköljmedlet från Durance med lavendel i förlovningspresent av svärmor och svärfar, kan verkligen rekommendera det - behövs bara lite, lite och tvätten luktar helt underbart! Ja, Lunehjem.no hamnar definitivt på min lista över "Butiker Som Måste Besökas Regelbundet och Minst Varje Gång Jag Är På Stan"!

Efter Lunehjem fortsatte vi till Chic Living - en annan av mina Tønsberg-favoriter med hemsida och nätbutik och som står på ovan nämnda lista. Där började jag med att fastna bland alla höstnyheter från Soaked in Luxury - ett av mina favvisklädmärken. Men ut ur butiken följde det med ett fat, några blockljus och en söt värmeljushållare som ska pryda vår byrå i sovrummet, nu som TV:n med tillhörigheter har flyttat ner i nya vardagsrummet. Så här fint blev det!


Fatet med blockljus, värmeljushållare formad som en ros och fina tändsticksasken från Lunehjem.no!
Close-up på tändsticksaskenAndra tändsticksasken hamnade intill ljuslyktan som jag skrev om före sommaren


Ok, kunde inte låta bli - måste visa sötaste ballerinaskorna i leopardmönstrat tyg som jag hittade i en låda utanför en skobutik på vägen hem. Perfekta till svarta jeans och svart jacka nu innan det blir för höstigt ute! Men säg inget till Lars - han blir gaaalen om han ser att jag har köpt ett par skor. Till. Eftersom jag har svårt att få plats med alla andra skor sen innan....

P.s Stod lääänge inne på NoaNoa med världens finaste randiga kappa med dolda knappar, en liten rosett längst upp i knappraden och trekvarts puffärmar på mig. Och ville helst inte ta av mig den. Och som jag hade kunnat sälja en moster på svarta börsen för. Uhh, kan bli en dyr sväng på stan nästa lördag när jag måste ner igen och köpa allt som jag tittade på idag och som jag fortfarande inte har kunnat sluta tänka på... D.s

3 kommentarer:

Daisys home sa...

Hei.Det var morro og finne en sånn fin og koselig blogg som du har.Ser at du har shoppet masse fine saker og ting.Kjenner meg igjen når du forteller om skokjøpet ditt!Ønsker deg en fin helg.

Marianne sa...

Gratulere med gode kjøp! Jeg gir deg en award på min blogg, liker å titte inn til deg :)

Lisbeth sa...

Heisann,

Takk for koselig kommentar om vår lille bakgårdsbutikk i Tønsberg :)) Du er hjertlig velkommen, når det skulle være!
Ha en fin søndag. Hilsen Lisbeth fra www.lunehjem.no