måndag 8 september 2008

Ojojojoj....


...inte hinner jag mer än att packa ihop min lilla pendlarväska och flyga över till Vestlandet förrän jag har fått en blog award till! Stort, stort tack till söta Maria som står bakom bloggen Lundins husbygge för detta. Inte bara är hon och hennes man Ludde fantastiskt duktiga med husbyggande men de verkar också ha ett otroligt gott samarbete, gör det tillsammans och kröner det med en, i mitt tycke, helt träffsäker smak! I tillägg är det en ära att få bli omnämnd i en samling med Humlebacken, Colonial East och andra fantastiska bloggar och ger mig bara så mycket mer lust och vilja att fortsätta skriva, fota och leta inpsiration som kanske kan ge lite tillbaka.

Jag håller också med om det Maria skriver, både om det där med att (inte) betygssätta andra människors insats och framförallt att man egentligen vill ge blog awards till alla som klickar sig förbi bloggen och kanske allra mest till de som tar sig tid att lämna en smart, glad, trevlig, stöttande och/eller inspirerande kommentar eller tanke på vägen. Jag blir fortfarande lika barnsligt glad för varje liten kommentar som droppar in och kan fortfarande inte tro mina ögon när jag ser hur besöksantalet växer dag för dag. Det som började med ett roligt sätt att uppdatera vänner och familj hemma i Sverige och runtom i världen har blivit något som så väldigt många andra också verkar uppskatta. Jag är rörd, stolt och ödmjuk över att mina tankar och idéer faktiskt berör och intresserar andra. Tack för att ni ger mig den möjligheten!

Förutom de jag nämnde igår tänker jag exempelvis på A Home Far Away, Mariannes, Livet er heeerlig, Frida, Wågen, ma och pa, Molly, Lisbeth, Mollys Hus och alla ni andra där ute som tar er tid.

Därför tänker jag helt sonika låta det här priset gå till er: känn er träffade, känn er stolta - just ni gör min dag, min värld lite bättre!

3 kommentarer:

MOLLY sa...

Oj oj oj oj....jeg takker så mye, og smiler hele veien til køys;) Klart man blir glad av hyggelige kommentarer, det er jo tilbakemeldingene som gjør det så hyggelig! Og kan jeg gi noen andre et smil om munnen, ja da er jeg også glad:))
Ha en strålende tirsdag, nå må jeg komme meg til soveavdelingen...hihi;)

Tinnar och torn sa...

Grattis! Kram Petronella

Frida82 sa...

Vad du är söt vännen :)
Tar en titt på din blogg varje dag på jobbet för att se om det finns något nytt spännande att läsa eller titta på.

Kram från "Tjockisen"