tisdag 16 september 2008

Nu är den (nästan) klar!!

Fick precis MMS hemifrån på nya fina mediabänken. Och den är så fin!! Önskar att jag kunde visa er bilden, men har ingen sladd här och får inte till det där med att blogga från mobilen. Hursomhelst - nu är hyllan helt vit och L har till och med piffat till den med både ljusstakar, böcker och jordglob. Blir helt rörd. Och lite tårögd. Och fick bara lite hemlängtan. Typ.

Oh well, morgondagen kommer att gå fort, sen är det TGIT (aka Thank God It's Thursday) och då bär det av hemåt igen. Till världens bästa sambo och finaste mediabänken i stan.

Nu: sängen nästa. Over and out!

5 kommentarer:

Nr. 5 sa...

Hei
Bare lurte på om du vet om det finnes en sånn side med bloggroll for svenske blogger også? Er så mange som jeg kunne tenke meg å følge med på ;)

Odin fan club sa...

Åh, vad kul!! Släng upp en bild imorgon så att man kan se. Då får vi mysa framför denna skapelse nästa gång vi kommer upp. Ett villkor bara: L får inte välja film nästa gång!

Kram Becka

Björn L sa...

Sitter vid köksbordet och följer utvecklingen. Kul att se hur fint det blir - också den nya media bänken. Rejäla doningar. Tycker nog att det är lite för få bilder på 3:e kompisen i familjen = Odin.
Mamma skrattade och kommenterade ditt påstående tidigare om "lite egen tid". Passa på nu för nu har du / ni massor av egen tid. Tids nog kommer ni att förstå vad vi menar.Du vet Caroline det där med att växa upp på brädgården!!
Nåja Grattis till allt fint. Det är ni som gjort det.
Ma o Pa

Wave sa...

Alltså. Gumman. Tejpa fast den där jävla sladden i pannan nästa gång du åker till Stavanger. Sladd hit och sladd dit. Lite blogg-disciplin får det vara! Pöss! Hälsa snickarn att han är sjujäkla duktig med hammaren. Ser fram emot fortsättningen! Sen kan han komma till Karlagatan och snickra en sänggavel till oss. Journalist och pilot och skruvmejsel?...njaaaeeeeh.

Josefin sa...

Tacka vet jag datorer o internet o framför allt bloggar :) Det är hur kul som helst att, här hemma i Sverige, få följa med på eran renoveringsresa! Jag hoppas att ni har möjlighet att komma till Göteborg i slutet av januari (eller när det nu blir) då Elsa ska döpas. Återkommer om det! Vi hörs! Kram, kram J.