tisdag 26 januari 2010

Shoppinglördag

Hade mysigt besök av mamsen och pappsen i helgen och i lördags tog vi tjejer (mamma, Astrid och jag) en liten shoppingrunda på stan.
.
Började med att introducera mamma för Home & Cottage - och vilken succé det blev! Mamma höll på att plocka med sig halva butiken - var ju ändå 20% rabatt på allt - men jag fick till slut lagt lite band på henne. Mamma slog bland annat till på världens sötaste lampskärm i linnetyg med fint monogram på, Astrid fick en fin lampa till sitt fönster och vi fick en dörrmatta till altandörren.
.

På Tinnies Hus bytte jag en julklapp mot en superfin svart brevlåda. Den vi har är lite lätt utdaterad och den nya fina brevlådan kommer att stå sig så fint mot huset och garaget när allt blir vitmålat framåt vårkanten!
.

2 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Hej du
Svarade dig med ett inlägg:)
Kul med brevlådan, vi har en likadan, fast vit med gråa bokstäver. Den har inte kommit upp ännu, för grinden p åden sidan huset är inte klar än.. få se om jag kan få Micke att göra den när det blir lite varmare:)
kram

It's a house sa...

Shopping och familjetid kan man ha det bättre? Postlåda... ja det är en av de saker som vi inte hunnit komma till än, vi har fortfarande kvar den stora träställningen som de fyra brevlådorna hängde på när huset var hyreshus men nu hänger bara vår brevlåda kvar, ser urdumt ut.... Men i sommar ska det bli ändring på det!

Kram
Karolina