fredag 29 januari 2010

Shoppingconfessions

Jo, såatteehh.... Det blev nog lite mer shopping i lördags än vad jag visade upp häromdagen... Jag har insett att det bara är att hålla sig borta från barnaffärer om jag inte ska köpa något, för att "bara ta en titt" verkar inte fungera för mig alltså.

På väg hem från stan tog vi en sväng förbi Barnas Hus eftersom mamma ville köpa en mobil (uro på norsk) att hänga över skötbordet. Tyvärr fick vi inte tag på just det men vid sidan av hängde det Reima Tec-overaller på 50% rea. Och en bit bort stod det fina sulkyer (heter det så i plural??) som också var nedsatta med 50%. Fint. Efter låånga överläggningar med mig själv, mamma, Lars på telefon, bankkontot och mitt samvete så slog jag till. Reima-overallen köpte jag i stl 86 till nästa vinter, chansar på att det ska gå bra. Den såg vääldigt stor ut så jag får väl mata Astrid en masse nu så att hon växer ordentligt tills dess...

Vagnen kommer från Esprit och är bara så himla söt! Jag hoppas att kvaliteten är ok, det verkar så. (Om någon har erfarenhet av Espritvagnarna så lämna gärna en kommentar!) Har egentligen haft ögonen på en Maclaren men när jag hittade den här så kunde jag inte låta bli... Vi behöver ett komplement till vår Emmaljunga City Cross, inte minst när man bara ska en kort sväng på stan och inte orkar släpa med sig hela vagnen. Den här blir relativt liten ihopfälld men är samtidigt stabil och lite "ordentlig".

Det var dagens confessions det. Nu ska jag försöka få till en effektiv dag så är det äntligen helg sen!
Trevlig fredag på er!!


Sötaste overallen ever! Kapuschongen är lite spetsig, avtagbar och har världens sötaste vita pälskant.

Liten volangkant

Små hjärtformade reflexer på ena benet

Vagn från Esprit med överdrag till benen och genomskinligt regnskydd. Ryggen går att ställa in i fyra lägen, inklusive helt ned så att barnet kan ligga ner och sova.

Kolla dekorationerna som är inbroderade i ryggstödet

Söta broderier på sidan!

2 kommentarer:

Karna sa...

Tapeten som jeg har satt opp nå er fra Sand Berg, den jeg hadde før, og den med brede striper er fra Ralph Lauren....

Ha en fin helg!

Suz sa...

En resevagn!! Hint hint..;))