tisdag 12 januari 2010

I vår vackra vita vindervärld!Ni som har följt bloggen en stund vet att jag är en riktig sommarmänniska. Fast man är ju inte sämre än att man kan ändra sig - för när det är så här vackert utomhus så går det ju inte att låta bli att älska vintern!
.
Kallt som sjutton har det varit och idag var första dagen sedan nyår vi hade varmare än tio minus. En del dagar när jag har kommit ner för trappan har det varit 15 grader på första våningen. Lovely. Då är det ju rena rama vårvädret när det bara är sju minus ute och 20 grader varmt inomhus på morgonen! Gäller att se saker från den ljusa sidan liksom...

4 kommentarer:

Soltorp sa...

Hej! Åh så vackert, ja jag gilalr också sommaren mer...men nu när vi faktiskt har VINTER så är det verkligen vackert ute och då kan det få vara så och inte en massa blask! Fast jag längtar till våren nu.....kram och ha en bra dag/Vivi

Viveka på Humlebacken sa...

Här töar det nu, dripp, dropp...:)

Catharina sa...

Hej Caroline! Ville bara saga att jag har nominerat dig for en beautiful blogger award. Se min blogg for mer info. Manga kramar fran London.
PS Sa himla sot Astrid ar!

Josefin sa...

Klockan é mycket, det är hög tid för sömn... Men jag måste bara kommentera: Vilka vackra bilder!! Hoppas att ni alla mår bra! Får skriva lite mer nästa gång :)

Kram på er!