torsdag 21 januari 2010

Sådan mor, sådan dotter

Hittade de här bilderna när jag gick igenom bildarkivet för 2009 till inlägget om året som gick. Och ja - närmaste tanken till hands är väl att äpplet inte faller långt ifrån trädet...

Delar av min skosamling....


...och Astrids (5 mån) skosamling...

4 kommentarer:

Josefin sa...

Ha ha! Jag känner igen det där! Det SKA börjas i tid, så är det bara. Som tur är har jag gift mig med en likasinnad så jag behöver inte gömma undan några par, vare sig mina eller barnens. Skor kan man alltid köpa, oavsett humör!

Tack för ditt meddelande och omtanken. Konstigt nog står jag upprätt fortfarande. Undrar ibland själv var jag får mina krafter ifrån :)
Hela situationen är otroligt konstig. Mamma och den nya kommer ju o hälsar på i butiken emellanåt. Visst är han trevlig men...allt är bara konstigt. Pappa mår iaf bra o njuter av livet :)

I morgon bitti bär det av till Sthlm, Formexmässan. Riktigt frossa i inredning!
När har ni tänkt besöka Gbg nästa gång? Hojta till så ni kan ta en sväng till butiken! Jag bor ju här näst-in-till :)

Sköt om er!
Kram, Kram /J

Ps. Fler bilder på sockersöta Astrid!

StrandviksVillan sa...

Hahaha! När jag bodde hemma sa min pappa att han måste börja gifta bort mig, annars skulle han bli tvungen att bygga ut huset för alla mina skor och väskor!!
Det intresset har dock svalnat och ersatts av inredningsprylar :)

Oj, dom där tossorna längst bak till vänster hade vår Lillebror också!!

Trevlig helg!

Jessica sa...

Älskade Caroline, jag hade varit väldigt besviken om Astrid inte redan hade haft en skosamling :) Det här har vi ju diskuterat otaliga gånger - men man kan aldrig aldrig få för många par skor :) Och Astrid kan ju i många år även skylla på att hennes fötter växer... Och hon vore ju inte en prinsessa om hon inte hade en full uppsättning för varje storlek :)

Mer skor åt folket!!!

Många många goa kramar!

It's a house sa...

Hihi, skor kan man aldrig få för många av!

Måste börja med att tacka för din goa kommentar inne hos mig och att du varit så söt och tipsat om min blogg, tack snälla du, det värmer! Kul att vi kan vara till inspiration! Har suttit en god stund nu och kikat runt inne hos dig och njutit mycket! Älskar ert garage!

Önskar dig en skön söndag!
Karolina