lördag 7 november 2009

Håll tummarna

Nu ska bästa B, Astrid och jag strax ge oss ut i gråvädret. Mysigt med besök men det hade ju varit trevligt om solen kunde visa sig bara EN gång på fem dagar så att hon kan få se hur fint det är här när Tønsberg visar upp sig från sin bästa sida.
.
Anyways, fördelen med gråväder är att man kan vara inne och mysa och dricka obskyra mängder te utan att få dåligt samvete. (Vi varvar det med minst 1h promenad varje dag också). Eftersom B är Sveriges svar på Martha Stewart var jag ju dessutom tvungen att locka med henne på lite bullbak igår också och de blev självklart huuur goda som helst. Lite mer te och typ fem bullar var senare jäste vi (både bildligt och bokstavligt) i soffan resten av kvällen.
.
Nu ska vi iväg och göra stan - B vill absolut till den här butiken, jag ska byta en av de här som har gått sönder (foten bara lossnade helt plötsligt) och sen ska vi till Maxbo och kolla lite mer på Tapeten. Hoppas hoppas att den inte kostar en halv förmögenhet (och gör den det får det väl vara värt det då...), i så fall är det jag som lägger in en beställning omedelbums. By the way - fondväggen är numera vit igen. End of story.
.

Bild: Boråstapeter.

Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha.

Inga kommentarer: