måndag 16 november 2009

Oladdade batterier

Just nu önskar jag bara att jag var ett sånt batteri som man slänger in i en laddare, väntar ett par timmar och vips! så har man nya, fina, fulladdade batterier. Det hade varit fint det. Är inte helt slut men bara lite...tom...när det gäller inredning, fixande och donande här hemma.
.
Lars jobbar på med garaget men just nu är det inte så mycket framsteg att visa upp - det mesta är "dolt" arbete. Och när Lars är ute och jobbar är det jag som får fixa inne: ta hand om Astrid och Odin, städa, tvätta, plocka, ordna. Inte för att det gör mig något alltså - bara det att det blir inte mycket tid och energi över till annat.

Det som möjligens har lite prioritet just nu är självklart Astrids rum. Har dock fortfarande inte kunnat beställa tapeten eftersom butikens katalog har varit utlånad. Jo du läste rätt - katalogen. Var. Utlånad. Eh, ursäkta?! Trodde vi befann oss i 2000-talet? It-revolutionen? Internet? Nejdå, butiken måste alltså ha katalogen på plats för att man ska kunna beställa eftersom det BARA är i katalogen beställningskoderna till tapeterna finns. Sjukt. Känns som att det kanske borde finnas i någon beställningsdatabas eller nåt? Låter som om en eller annan konsult skulle kunna tjäna sig lite pengar där...

Anyways, såna här små bakslag gör att jag bara tappar orken totalt och förtränger behovet av fix litegrann. Det tar liksom lite längre tid än vanligt att ladda om med ny energi!? Ska iallafall göra ett nytt försök att få beställt tapeten här i veckan så får vi se hur det går. Wish me luck...!

Tills jag har lite bilder hemifrån att visa upp får ni några snapshots av Astrid istället!
.

9 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Ååååååååååååååååå snuttan.

Tinnar och torn sa...

Säger som V. åååååååååååååååååååå......så himla söt. Så fin hon var i kjolen :o) Ta´t lugnt med fixet, energin kommer när den kommer. Du har ju viktigare saker att fixa med nu juh ;o) Stor kram till er//Petronella

Jessica sa...

Astrids kjol var det finaste jag sett på länge :)

Såg bokstäver i trä någonstans i en tidning i helgen, men jag kommer inte ihåg vart - letar du fortfarande efter sånt?

Många många kramar!

Maria sa...

Jag säger åxå ååååååååååååå...så söt! Gullig kjol. De är som små dockor:)

Man har sina upps och man har sina downs. Inte konstigt att känna sig down nu egentligen när det är så fasligt grått och trist ute. Det gäller att bara ta det lugnt och vila när man kan/får.

Hoppas lånekatalogen kommer tillbaka snart nudå så du kan bestäla din tapet. Vilket system? Är det Norskt? Hehe, nu var jag lite elak:)

Kram Maria

StrandviksVillan sa...

Men gullet!!
Så duktig att hålla upp huvudet :)
Uj, vad tiden går fort med små bebisar!
Kjolen var för söt också.

Helt förståeligt att du inte har tankarna på inredning hela dagarna - hur skulle du hinna det?
Men usch så störande med katalogen, verkligen stenåldersmetod att inte ha koderna i datorn!!

Sköt om er!
kram Ann-Christine

pinkporsch sa...

Hei hei vennen :) Skjønne Astrid :):):) Jeg har lagt deg til på blogglisten min, min blogg er pinkporsch.blogspot.com :) Gleder meg til å ses igjen :) Klem

Bianca sa...

Lilla prinsessan! Vilka superfina bilder, önskar man var där så man kunde krama om och pussa på henne!
Ta hand om er båda två, låt energin komma när den kommer. Tills dess njut av de små sakerna du har ork och hinner med istället och låt det räcka så. Viktigast nu är tiden med din dotter och man,
Stor kram till er alla, B

Charlotta sa...

Vad Astrid har vuxit! Tänk vad fort det går. Jag ser att du frossar i fina babykläder till prinsessan. Det finns liksom inget roligare och sötare än dessa små klänningar och kjolar... Kommer hon att få en tomte-outfit lagom till jul också?

Du är inte ensam om att känna dig oladdad och helt sakna inspiration vissa dagar. Vi får skylla på mörkret. Fast idag skiner faktiskt solen här i Gbg!

Ha en riktigt trevlig helg!

Kram

/Charlotta.

Soltorp sa...

så söt! Så gulligt!/Vivi