lördag 7 november 2009

Att leva ut sina hemliga fantasier

Bild: Boråstapeter
.
Appropå förra inlägget - måste förresten bara tipsa om Boråstapeters grymma hemsida! Kanske det är många som redan vet om den men jag gjorde det inte (förrän jag hittade tapeten till Astrids rum alltså).
.
På hemsidan finns något som heter Provtapetsera. Där kan man gå in och välja olika rum, ändra på diverse inredningsdetaljer och sen välja att tapetsera med alla olika tapeter ur alla deras aktuella kollektioner. Inte bara är det grymt för att se hur en viss tapet man är intresserad av ser ut på en hel vägg men det är också sjuukt roligt!! Så kul att testa olika kombinationer av tapeter och drömma om tapeter man skulle vilja ha. Inte minst kan man få utlopp för sina vilda tapetfantasier utan att det kostar massa pengar och tid i omtapetsering.
.
Perfekt för oss som i hemlighet drömmer om att tapetsera ett helt rum i en vild blomtapet i lila och guld men som alltid slutar med att måla äggvitt istället...

2 kommentarer:

Maria sa...

Haha, ja då är det bra med såna program. Ett program för fegisar minsann:)

Nu får du snart visa bilder på hur det går med Astrids rum. Vänta inte till hon börjar skolan!

Kram Maria

Viveka på Humlebacken sa...

japp, det är egentligen samma reportage som såldes till Vakre Hjem, men varje tidning väljer ju vilka bilder de ska ha med och vinklar det på sitt sätt. Hoppas att det blir bra!
kram