måndag 9 mars 2009

Smarriga bakverk!

Bild från www.gunillawall.se


Det är många runt omkring som är riktigt bakintresserade och dessutom är pyssliga och kreativa. Själv är jag bäst på att....ehum...äta. Däremot har jag ingeting emot att kolla in vackra, fina och coola bakverk (inte minst bröllopstårtor!).

Fick ett tips från en gammal Handelsbästis om http://www.gunillawall.se/ som jag bara måste skicka vidare till er andra! Gå in och kolla bilderna i Galleriet och inte minst hennes blogg här. Många av er där ute kommer säkert bli jätteinspirerade - själv blir jag mest sugen. Mmmm, tårta...!

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Håller med, är också bäst på att äta.. bättre än de flesta faktiskt. Men helst andra bakverk än tårtor, jag gillar pajer, kanelbullar, mjuka kakor och småkakor bättre än tårtor. Men bjuds det inget annat så går det också ner...:)
kram

Jessica sa...

Var precis inne och beställde DVD:n som jag såg fanns nu :)

Kram!

Maria sa...

Hejsan svejsan!

Vilket gott tecken på att allt är väl med dig! Bra aptit är bra när man är i ditt tillstånd, och smarriga bakverk är aldrig fel;)

Jag själv har "deffat" bort mina extra kilosar jag lade på mig under julen. Har varit så duktig nu att jag tänker ställa till med värsta Melodifestivalsbuffen proppad av diverse smarrerier till helgen. De mina och jag själv skall "Feedas" duktigt på lördag;-)

Jag kanske lägger ut alla gosaker på bloggen. Då kan du dregla över datorn lite...hihi.

Här i Stockholmo har det snöat galet mycket i två dagar. Det är värsta kaoset här! Vi är inte vana med så mycket snö och det ställer till väldiga problem. Särskilt för oss i det nya området. Vi bor uppför en slänt och det är ett smärre mirakel varje gång vi lyckas komma upp för den och hem. Gatorna är inte riktigt färdiga här och... ja fy, problematiskt!

Nej men jag måste ju jobba var det ju;-)

Kramisar Maria

StrandviksVillan sa...

TAAAACK så jättemycket för paketet, det anlände idag! Vilken överraskning, har inte prövat sånt tidigare.
Stor kram till dig som tog dig tid!
Må så gott!
Ann-Christine

Maria sa...

Ja det gör vi...omedelbums!

Såg att du redan är i vecka 16. Vad mysigt att vara gravvid;) Snart kommer du att känna små sparkar. Ibörjan fattar man inte riktigt vad det är, men det är verkligen mysigt.

Lite längre fram kommer du även att känna igen vart bebis har sin rumpa, armbåge och ibland känner man hur barnet "tar spjärn" mot magen med fötterna och då kan man tydligt känna att det är en fot!

Häftigt va!

Må så gott lilla gravida sötis:)

Kram Maria