måndag 16 mars 2009

Ännu mera lycka!

Bild lånad från www.parcourrier.se

Dagens stora punkt på agendan var vårt andra läkarbesök. Det avlöpte helt fint, magen växer precis enligt kurvan och allt såg så bra ut. Tills vi skulle lyssna på hjärtljuden. Som läkaren inte lyckades lokalisera.
.
Eftersom min läkare är en erfaren läkare och vääldigt lugn av sig så konstaterade han bara att "jaja, så är det ibland, inte alltid man kan höra hjärtljuden i vecka 16". Det hade inte särskilt lugnande inverkan på mig så när vi kom hem ringde Lars en privat UL-klinik och vi fick besked om att komma med en gång. Väl där blev det ett "ofrivilligt" UL och åh vad fantastiskt det var! En härligt frisk och pigg bebis med starka hjärtslag och riktigt sprallig - var inte stilla i två sekunder! Därmed var det lite svårt att avgöra om det var en pojke eller flicka. Inte för att det spelar någon roll, bara det att hjärtat slog och att barnet såg helt friskt ut gjorde allt...!Så för att fira att dagen trots allt slutade så härligt bra tog jag mig en sväng in på Par Courrier. Hade tänkt att fira med att köpa min hett eftertraktade luftballongsmobil men eftersom det var några trevliga gentlemän som valde att stjäla min plånbok i förra veckan så får jag vänta några dagar till, tills jag får mina nya kort... Men snart, snart så ligger beställningen hos Magdalena!

5 kommentarer:

Maria sa...

Vad bra att ni gick till den andra läkaren för att få bekräftat att allt var okej.

Det är inte så roligt att undra och att vara orolig.

En sprallis säger du, då kommer pyret boxas som attan på dig snart:) Aha så ni kunde inte låta bli att kolla vad det blir för sort!

Hahahaha gissa min ordeverifiering nu! Helt sjukt ju!

PHITH! Hahahaha jag skrattar ihjäl mig!

Kram

Viveka på Humlebacken sa...

Å vad mysigt, det är en sån himla mysig tid, att vänta sitt första barn. Njut så mycket du kan.

Tinnar och torn sa...

Jahaja, ser att Lundinskan haft lite kul med orverifieringen idag då!
Skönt att höra att allt är bra med knoddis då och att du är hög på livet. Fortsätt så :o)

Den mobilen från Magdalena är helt underbart fin! Ha en fin vecka//Kram Petronella

Magdalenas Hem sa...

Åh vad roligt att höra! ett stort grattis till er och all lycka! Förstår att du måste vara så lycklig nu!

Tror och hoppas att du kommer att bli jättenöjd med ballongerna, jag tycker faktiskt att de är ännu finare i verkligheten än på bilden (!) :-D
Stort tack för din beställning!
kramar,
M

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Jisses, vad många skor du har tös:-)

Jag vill se magbilder på din blogg, varje fredag vill jag se en bild på hur mycket magen har växt. På det sättet kan alla vi "gudbloggmödrar" i Sverige följa vårt lilla nätbarn. Så var vänlig och ta fram kameran;-)

Det där med hjärtslagen är kul. När jag var i sjunde månaden stack jag armbågen i en väggkontakt (höll på att tapetsera om), av misstag (så klart, haha). När jag kom till läkarstationen, svettig, nervös och övertygad om att bebisen var stendöd, klev läkaren in genom dörren, knäppte med fingrarna och började sjunga: "Allt går ju med elektricitet, elektricitet det är nåt särskilt med det...."

Han hade humor, min läkare. Han visste ju att om jag levde, levde ungen. Fast det begrep ju inte jag, då, så jag skällde ut honom. Och han bara skrattade.
Ha, ha, ha!

Stor fredagskram och ha en superhelg!