torsdag 20 november 2008

Hem och vända - Hemsedal nästa!

Packa, packa upp, packa, packa upp, packa, packa upp - det känns som att det är den enda jag gör nuförtiden. Till Stavanger i månadags, hem igår, packa upp, packa i ny väska, till Hemsedal på kurs med jobbet idag, hem på lördag, packa upp, packa på söndag, till Stavanger igen på måndag. HUR är det meningen att man ska kunna renovera ett hus samtidigt?? I don't know, jag kan det iaf inte. Känner att det hade varit roligt att lägga upp några nya bilder hemifrån men... den enda skillnaden från sist är att en av bag-in-boxarna på bänken i köket är borta, den tog slut i helgen.

Ni får helt enkelt hålla tillgodo med bilder från Hotell Skarsnuten i Hemsedal som vi ska hålla till på de kommande dagarna.

Bilderna togs på förra årets tur - härlig utsikt över backarna!

4 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

WOW vilka bilder! Man börjar längta efter vintern...
Jag sitter och önskar att jag fick åka bort nångång, fast kanske inte så ofta att man knappt hinner landa hemma... Ta det lugnt nu och vila ordentligt mellan resorna!
Kram Anki

StrandviksVillan sa...

Såklart jag gör ett kuddöverdrag till en god bloggvän! Gillar du mest kombinationen beige/rosa? Blir storlek 40X40 bra? Skicka din adress!

Maria sa...

Miss you bajby!

Hoppas allt ärr väl med dig.

Kramisar Maria

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Vackra bilder
Det här med att göra en header är enkelt, man gör den i ett bildbehandlingsprogram och sparar den som en bild. Åtminstone gör man så om man har blogg.se, men jag tror att blogspot funkar ung likadant.