onsdag 26 november 2008

Skoparad i hallen

När jag fixade med söndagsen fotosession fastnade jag i trappen en stund. Konstaterandes att vår hall ser ut som en mindre skobutik. Vi behöver en garderob - snarast!

Några tips på fina, lite stilrena garderober som passar en kall cappucinofärgad vägg (se bilden näst längst ner) och mörkgrå sten på golvet? Funderar på en i mörkt brun från IKEA - någon som har en bättre idé?

Här står de så fint i givakt - eftersom Odin fortfarande inte har snurrat in sig i dem och stökat till det...Skor, skor, skor överallt!

Gummistövlar, bruna stövlar, svarta stövlar, högklackade stövlar, stövlar med låg klack - I love them i alla färger, former och varianter! Här i sällskap av ett par söta svarta lackpumps och ett par herrskor. Och ja - alla mina skor och stövlar är HELT nödvändiga, en livsnödvändighet, syre, oumbärliga och alldeles alldeles underbara...!

De svarta pumpsen hamnade här en torsdag när jag kom hem och nu står de mest här och ser fina ut i väntan på att få trampa runt på kontoret snart igen eller en bättre runda på ett dansgolv!

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej där:) Det var värst vad många skor du har. Du liknar min Alexandra där;-)

Har du sett IKEAS förträffliga skolådor? Måste vara en av deras bättre produkter, det är boxar som väger inget och är stapelbara. Framtill är det genomskinligt så att man ser vilka skor som ligger i. Jag har en bild någonstans på bloggen där jag visar dem. Min skostapel står i mitt dressingroom.

Lycka till nu med din skoparad!

Ha en underbar torsdag.

Kramar Maria

Susanne sa...

haha star de klackskorna fortfarande i trappen..?? :))

Ida sa...

Heeej!
Du skulle ha ett snyggt KA-skåp! =)
En liten "utställningsgaderob" i glas?? Så man kan se de snygga skorna!
Näää..kanske inte var nåt bra förslag. Lycka till!!
Kraaaam på dej!